Resultatene våre taler for seg:

Over 10 års foredragserfaring er pakket inn i nettkursene hos oss.

  • Rangering på 5.8/6 i snitt på kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet

    Vi har forbedret og videreutviklet kursene kontinuerlig siden oppstarten i 2009. De siste kursene vi holdt før vi ble nettbasert hadde en snittrating på 5.8/6 på kurstilfredshet fra deltakerne, og resultatene har holdt seg.

  • Kurs utviklet av psykog som jobber med klinisk sexologi til daglig

    35 000 har vært på kurs eller kjøpt bestselgeren Sex gode grunner til nå. Kursene våre spenner langt videre enn det vi fikk plass til i boka, som kan regnes som en god innledning til de virkelig spennende temaene. Kursene er kun nettbasert, men du kan stille oss spørsmål underveis, akkurat som på et vanlig kurs.

  • Kurs mot seksuelle vansker som virkelig hjelper for de fleste

    9 av 10 som fullfører behandlingsprogrammet mot tidlig utløsning oppnår ønsket kontroll. Kurset i ereksjonsmestring hjelper med å overvinne prestasjonsangst. Når man selv kan bestemme når man skal komme og penis faktisk fungerer, blir sexen betydelig bedre.

Dette får du på kursene rettet mot bedre sex:

  • Mer spenning, nye impulser og variasjon

    Er du nysgjerrig på hva som faktisk er mulig på det seksuelle området og ønsker å nå de høyeste nivåene innen seksualitet? Livet er for kort til tantrisk sex (selv om du får med deg ting derifra også): Det finnes i stedet langt mer effektive - og enda mer behagelige- veier til målet.

  • Økt trygghet og et løft i parforholdet

    Seksualitet regnes som limet i parforhold av en grunn: Det handler ikke bare om sex, men om at sex også møter andre viktige behov. Når du kan ting om din partners seksualitet de færreste kan, reduseres faren for både brudd og utroskap betydelig. Denne kunnskapen holder også lysten høy.

  • Konkrete teknikker og psykologisk kunnskap

    Sex starter lenge før man kommer til soverommet, og kunnskap om tenningsmekanismene våre øker lysten. Samtidig vil du lære konkrete seksuelle ferdigheter på en jordnær, steg-for-steg måte, slik at du kan nå de høyeste nivåene, uansett hvor du starter i dag.

  • Nye måter for bedre sex

    På kurs lærer du en rekke nye teknikker og metoder for å ha det godt sammen seksuelt. Her lærer du ting du ikke lærer andre steder, noe som gir unike muligheter for vekst, utforskning og gjensidig seksuell glede.

  • Erfarne foredragsholdere

    Kurs hos oss ledes av psykolog Lillian Rydning og av multiorgasmiske Dag Eian, som har utviklet feltet mannlig multiorgasme til nye nivåer. De har skrevet bestselgeren Sex gode grunner sammen.

Kursene er utviklet av psykolog Lillian Rydning


Foredragsholder og kursutvikler for avansertseksualitet.no er psykolog Lillian Rydning. Hun ble utdannet fra Universitetet i Oslo i 2012 og har hatt fokus på behandling av seksuelle vanskeligheter som privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem i Norsk psykologforening og følger de etiske prinsippene for nordiske psykologer. Det vil si at vi har taushetsplikt om din deltakelse på kurs hos oss, og all informasjon behandles konfidensielt.

Hun er også en etterspurt foredragsholder og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner. Hun foreleser på kurset kvinnelig seksualitet og har i tillegg utviklet behandlingsprogrammet mot for tidlig utløsning, som også er tilgjengelig hos oss.

Fullkroppsorgasmiske Dag Eian har videreutviklet kurset i mannlig seksualitet

Dag Eian er forfatter og banebrytende innenfor mannlig seksualitet. Han deltok som kursdeltaker på kurs i avansert seksualitet i 2010, og har deretter gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om. I 2012 ble Eian medforeleser på kurset i mannlig seksualitet, hvor han har videreutviklet delen om mannlig multiorgasme og fullkroppsorgasme. Mye av kunnskapen innenfor dette feltet finner du kun på kurs hos oss.

Nettkurs og behandlingstilbud som kan tas når som helst: Kun hypnosekurset kjøres live over nett, resten har ingen ventetid og du får tilgang digitalt umiddelbart.

Prioritert oppfølging for kursdeltakere: Husk at vi bare er en mail eller en facebook-beskjed unna - spør spørsmål som om du var på kurs ansikt til ansikt.

Legg igjen e-postadressen din så varsler vi deg så snart nye artikler, kurs eller gratisprodukter er tilgjengelig. Det er enkelt og tar under ti sekunder.

Takk