Dette nettbaserte selvhjelpsprogrammet passer for deg som:

De fleste har god utløsningskontroll etter rundt 6-12 uker.

 • Ønsker konkrete, effektive øvelser og en steg-for-steg-tilnærming for å få kontroll over utløsningen.

 • Vil slippe å komme før du ønsker, uten å gjøre teknikker, distrahere deg selv eller gjøre andre ting underveis i sexen for å ikke komme.

 • Vil lære det samme som du hadde lært hos sexolog, uten å betale fra 1200 kr per time eller mer.

 • Ønsker kontroll over utløsningen, uavhengig av om du har en partner eller ikke. Mange sexologer behandler ikke menn for tidlig utløsning med mindre de har en partner. Vårt behandlingsopplegg lar deg trene opp utløsningskontrollen med og uten en partner, uten at effekten påvirkes.

 • Ønsker å bestemme når sexen skal være over, i stedet for at du kommer før du ønsker.

 • Vil ha varig kontroll over utløsningen, slik at du kan ha fokus på å ha det godt med partneren din, i stedet for på å holde tilbake utløsningen.

Steg-for-steg-moduler gir effektiv fremgang

E-bok i selvhjelpsformat som tilsvarer et komplett behandlingsløp hos sexolog

For å oppnå god utløsningskontroll må tre forutsetninger være på plass. Behandlingsprogrammet i "Kom når du ønsker" hjelper deg med å få disse forutsetningene på plass, trinn for trinn. I tillegg må kroppen din lære seg at det er forventet at utløsningen skal bruke tid på å komme, men også hvordan dette skal gjøres. Dette gjør du ved å trene på ulike teknikker og øvelser som øker kunnskapen om hva som skjer på veien til orgasme, og som dermed lærer kroppen din det den trenger å vite.
Bilde hvor det står

Varig utløsningskontroll

Kombinasjon av psykologisk kunnskap og sexologiske teknikker gir best resultat

 • Bevist effekt i følge forskning

  9 av 10 av de som har gjennomført programmet i utløsningskontroll opplever å kunne bestemme selv når de vil komme. Fremgangsmåten for varig utløsningskontroll er basert på forskning og er den mest effektive metoden for å behandle selv omfattende problemer med utløsningen.

 • Like god effekt som sexolog

  Teknikkene du leser om i media har ofte liten effekt, spesielt hos de som sliter i stor grad. Hos oss får du hjelp til å kontrollere utløsningen gjennom at vi adresserer de dypere årsakene til problemet. Dette gjør programmet like effektivt som ansikt-til-ansikt-behandling.

 • Enkelt og trygt å komme i gang

  Du får tilgang til behandlingsprogrammet i e-bokformat (pdf) i kursportalen vår. Du kan laste det ned og ha det til odel og eie, uten tidsbegrensning. Vi har traushetsplikt og du kan registrere deg med alias dersom du ønsker det. Har du spørsmål om opplegget er det bare å ta kontakt.

Behandlingsopplegget er utviklet av psykolog Lillian Rydning.

For tidlig utløsning var den vanligste problemstillingen hun møtte da hun begynte å jobbe med pasienter med seksuelle vansker. Hundrevis av pasienter senere har hun samlet kunnskapen fra over 15 års erfaring i dette selvhjelpsprogrammet, som nå er tilgjengelig kun hos oss.