Har du spørsmål rundt kurset, om oss eller har pressehenvendelser? Kontakt oss på følgende måter:

  • Kontakt oss via e-post eller facebook

    Finn avansertseksualitet på facebook for raskest mulig svar, men du kan også sende oss e-post til kurs@avansertseksualitet.no. E-posten sjekkes og besvares annenhver uke.

  • Oppfølging er viktig for oss!

    NB! Ettersom vi har e-postadressen vår offentlig ute må vi bruke en mailtjeneste som har ekstremt aggressivt spamfilter (på godt og vondt). Alle bedrifter som jobber med seksualitet er spesielt sårbare for at e-poster stoppes alt FØR de når mottakers innboks og spamfilter. Da får du ikke svaret fra oss, selv om vi har sendt. Vi kan også oppleve at vi ikke får e-poster fra deg av samme grunn. Får du ikke svar, er det dette som har skjedd. Ta i så tilfelle kontakt via facebook, så hjelper vi deg!

  • Bruk facebook for raskest svar!

    Gå til vår facebookside og send oss en melding for raskest mulig svar. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan! Vanligvis får du svar på maks et par dager.

Har du spørsmål om kursene?

Lurer du på noe? Er du usikker? Vi oppdaterer vår liste med ofte stilte spørsmål så snart vi får inn et spørsmål om kursene som vi tror kan være relevant for flere.

Fra live-kurs til bok og nettkurs

De første kursene ble utviklet av psykolog Lillian Rydning og holdt i Oslo i 2009. Kursene ble tatt godt imot, og i 2012 ble Dag Eian medforeleser på kurset i mannlig seksualitet. Takket være våre kursdeltakere har vi finpusset kurset med stadige oppdateringer og forbedringer. Disse erfaringene har vi tatt med oss over til disse nettkursene våre. I 2017 kom bestselgeren Sex gode grunner ut, etter en fornøyd kursdeltaker fikk Frisk Forlag til å huke oss inn som forfattere. Kursdeltakere får en egen rabattkode på Sex gode grunner som en del av kurset.

Kursene er utviklet av psykolog Lillian Rydning

Foredragsholder og kursutvikler for avansertseksualitet.no er psykolog Lillian Rydning. Tidligere har hun jobbet mye med parterapi, sexologiske problemstillinger, traumebehandling og behandling av lettere psykiske lidelser. Hun har videreutdanning i kognitiv terapi og har hatt fokus på behandling av seksuelle vanskeligheter som privatpraktiserende psykolog. I tillegg har hun skrevet kapitlene om parforhold og seksuelle vansker som medforfatter i den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner.
Bilde av en hvit kvinne med blondt hår med svart blazer

Vi brenner for å forebygge seksuelle vanskeligheter

Ønsket om å hjelpe mennesker til et bedre parforhold, økt livskvalitet og å redusere antall samlivsbrudd er årsaken til at hun utviklet kursene og behandlingsprogrammet om utløsningskontroll. Rydning er autorisert psykolog og medlem i Norsk psykologforening. Hun følger de etiske retningslinjene for norske psykologer.

Fullkroppsorgasmiske Dag Eian har videreutviklet kurset i mannlig seksualitet

Dag Eian er forfatter og banebrytende innenfor mannlig seksualitet. Han deltok som kursdeltaker på kurs i avansert seksualitet i 2010, og har deretter gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om. I 2012 ble Eian medforeleser på kurset i mannlig seksualitet, hvor han har videreutviklet delen om mannlig multiorgasme og fullkroppsorgasme. Mye av kunnskapen innenfor dette feltet finner du kun på kurs hos oss.

Fra seksuelle vansker til seksuell mestring

Samtidig viser Dag gjennom sin egen historie, sexologisk kunnskap og konkrete eksempler hvordan seksuelle vansker ikke bare kan bedres, men også bli til en ressurs. Han er medforfatter av boka Sex gode grunner og er den som tar deg gjennom kurset i mannlig seksualitet. På dette bildet ser du Dag fortelle om sine seksuelle vansker på landsdekkende TV.