Passer noe av dette for deg? Kunne du tenkt deg:

Nettkursene i kvinnelig og mannlig seksualitet er utviklet av psykolog som jobber med par til daglig. Du kan være i gang på under 5 minutter. Med kursene, vel å merke.

 • Et bedre forhold: Du ønsker å få gnisten tilbake seksuelt, eller ønsker å ivareta den seksuelle spenningen og nærheten du allerede har med partneren din

 • Økt seksuell selvtillit: Enten du er singel eller i parforhold, vil det å vite at du kan gi intens nytelse på metoder som du ikke lærer om i media, gi selvtilliten et stort løft. Da kommer bekymringer rundt kropp og utseende lettere i bakgrunnen.

 • Mindre rutinesex og mer seksuell spenning: Et tosifret antall teknikker gir variasjonsalternativer for økt utforskning, lyst og spenning.

 • Et konkret system for å sikre seksuell variasjon: Målet er at du skal slippe kjedelig sex for godt, slik at du enkelt kan gjøre sexen betydelig mer spennende, uten at det blir nok et stressmoment. Det kan fjerne en stor bekymring mange har knyttet til å holde sexlivet spennende.

 • Mindre sannsynlighet for å miste den du er glad i: Seksuelle vansker er en hovedårsak til brudd hos par. Å investere i sexlivet vil øke nærhet, intimitet og forebygge kjærlighetssorg.

 • Kunnskap du ikke får andre steder: Vår foredragsholder i mannlig seksualitet har utviklet feltet mannlig multiorgasme til nye nivåer. Her lærer du ikke bare om fullkroppsorgasmer for begge kjønn, men om den enkleste metoden for mannlige multiorgasmer. Multiorgasmiske menn får i snitt 8 orgasmer per samleie, og det er lett å lære seg med teknikkene vi bruker.

 • Å få kroppen i gang: Mange av oss tenker sjeldent på sex i hverdagen, og det kan være vanskelig å få kontakt med lysten. Når du vet hva som får kroppen i gang, blir det enklere å ta vare på denne delen av forholdet.

Hvorfor i all verden bør du lære om fullkroppsorgasmer, polyorgasmisk modus for begge kjønn, kvinnelig ejakulasjon eller de tosifrede teknikkene for seksuell stimulering som du finner på kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet?

 • Få gnisten tilbake: Seksuelle ferdigheter som de færreste kjenner til

  Når man intervjues til media er det alltid en overforenklet versjon som ender opp på trykk. Det vil si at mye av det som virkelig virker, ikke har lett for å bli allment kjent. Vi går derfor i dybden på hva som egentlig er mulig seksuelt på kurs. Vi holder oss imidlertid til vanlige tenningsmønstre som de fleste er komfortable med, slik at de fleste skal finne mye som kan gi inspirasjon, glede og nytelse. Selv vaniljesex kan bli veldig spennende om det gjøres rett!

 • Bedre selvtillit og økt seksuell trygghet: Mer variert og spennende sex

  Psykologisk og sexologisk kunnskap kombineres på begge kursene våre. Det gir deg variasjonsmuligheter, trygghet og en dypere seksuell selvtillit. Da kan du lettere fokusere på de gode følelsene, i stedet for å stresse eller skulle prestere for enhver pris. Menn og kvinner som virkelig kan gi sin partner en wow-opplevelse i senga, har praktisk talt alltid lært seg mye om sex.

 • God sex livet ut: Forebygg og snu seksuelle vansker for nærhet og intimitet

  Kanskje kan kunnskap inspirere deg til ting du aldri ikke hadde kommet på selv, slik at sexen blir enda bedre, mer variert og bidrar til mer nærhet og lyst? Samtidig får du tips til å håndtere vanlige utfordringer som for orgasmevansker hos begge kjønn og den vanligste årsaken til lav seksuell interesse. Sex kan ha sine utfordringer, men de fleste lar seg løse eller lindre. Konkrete råd og løsninger på kurs gjør det lettere å starte på de gode sirklene.

Pengene tilbake-garanti: Prøv helt trygt i 7 dager!

Blir du mot formodning ikke fornøyd, vil vi ikke ha pengene dine: Du skal kunne prøve trygt!

Kursene våre passer for alle nivåer, og vi ønsker at alle skal kunne lære noe nytt. Er du ikke fornøyd med kursene i kvinnelig og mannlig seksualitet, gir vi deg derfor gjerne pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss innen 1 uke fra kjøpstidspunktet, så refunderer vi pengene. Slik kan du prøve kursene hos oss, uten risiko. Garantien gjelder for alle kunder som ikke tidligere har benyttet den. Du kan derfor trygt investere i sexlivet ditt hos oss, uten å risikere noe.

Kursdeltakerne våre forteller om:

Mange tror de vet alt om sex, og mister dermed en mulighet til å finne ut hva mer som venter der ute. Kursene passer for deg som er klok nok til å vite at man aldri blir utlært.

 • Økt seksuell tilfredsstillelse - for begge

  Konkrete teknikker for alt fra kvinnelig ejaulasjon til de 3 orgasmepunktene i skjeden vil gi ham økt seksuell selvsikkerhet, mens hun får langt mer ut av sexen. Tilsvarende for henne på kurs i mannlig seksualitet: Der lærer hun alt fra å gi ham multiorgasmer og å stimulere hans skjulte erotiske soner til hva menn reagerer ekstra godt på seksuelt. Økt seksuell tilfredsstillelse for begge vil ofte si mer sexlyst og økt nærhet. Det kan igjen redusere krangling og bedre relasjonen.

 • Økt seksuell mestringsfølelse

  Noen kommer lett, men det betyr ikke at sexen automatisk er verken god eller tilfredsstillende. Kursene gir deg trygghet på at du kan tilfredsstille partneren og skape gode seksuelle opplevelser med deg. Når du blir mer seksuelt selvsikker reduseres også ofte prestasjonsangsten. I tillegg til kunnskap om partnerens seksualitet lærer du om hvordan du kan trene opp de erogene sonene som ofte kan gi orgasme, men som de færreste vet om. Det vil gjøre sexen bedre, også for din egen del.

 • Bedre forhold til egen kropp og seksualitet

  Bedre kjennskap til din egen kropp gjør det enklere å fokusere på det som føles godt og på hvilke erotiske følelser kroppen kan gi deg. Du vil få et bedre forhold til egen kropp når det blir fokuset, i stedet for hvordan den ser ut. Nye måter å stimulere hverandre på på åpner også opp for mer variasjon og mer spennende sex. Sexen vil også bli som regel bli mer givende når du vet mer om hva som er normalt, slik at du ikke legger urimelig press og forventninger på deg selv eller partner.

Kursene er utviklet av psykolog Lillian Rydning


Foredragsholder og kursutvikler for avansertseksualitet.no er psykolog Lillian Rydning. Hun ble utdannet fra Universitetet i Oslo i 2012 og har hatt fokus på behandling av seksuelle vanskeligheter som privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem i Norsk psykologforening og følger de etiske prinsippene for nordiske psykologer. Det vil si at vi har taushetsplikt om din deltakelse på kurs hos oss, og all informasjon behandles konfidensielt.

Hun er også en etterspurt foredragsholder og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner. Hun foreleser på kurset kvinnelig seksualitet og har i tillegg utviklet behandlingsprogrammet mot for tidlig utløsning, som også er tilgjengelig hos oss.

Fullkroppsorgasmiske Dag Eian har videreutviklet kurset i mannlig seksualitet

Dag Eian er forfatter og banebrytende innenfor mannlig seksualitet. Han deltok som kursdeltaker på kurs i avansert seksualitet i 2010, og har deretter gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om. I 2012 ble Eian medforeleser på kurset i mannlig seksualitet, hvor han har videreutviklet delen om mannlig multiorgasme og fullkroppsorgasme. Mye av kunnskapen innenfor dette feltet finner du kun på kurs hos oss.

Les mer om oss i media

Alt fra God Morgen Norge til Dagbladet

Kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet

Velg mellom å ta kursene hver for seg, eller samlet til en lavere pris og høyere læringsutbytte.

Hva mer vil kursene gi deg?

Kursene kan tas enkeltvis, eller samlet til en lavere pris

 • Ubegrenset tilgang i 6 måneder, 5-6 timer per kurs + oppfølging

  Hvert av kursene tilsvarer et fullt dagskurs på rundt 6 timer video hver, slik som kursene vi har holdt live siden 2009. Du får 6 måneders kurstilgang og kan se kurset så mange ganger du ønsker. Etter en uke kan du også laste ned slidsene til odel og eie. Vi oppdaterer også kursene regelmessig. Du får også bonus i form av rabattkoder på sexleketøy hos lillefrekke.no og på bestselgeren Sex gode grunner.

 • Et kurs som passer for de aller fleste

  Begge kursene våre passer for alle kjønn og alle personer over 18 år som er interessert i at de selv og partneren skal få mange, virkelig gode seksuelle opplevelser. Vi går gjennom vanlige tenningsmønstre samt noen mer avanserte teknikker, slik at du kan krydre sexen mer hvis du vil. Du trenger ingen spesielle fetisjer eller preferanser for å ha nytte av kurset. Teknikkene kan naturlig nok også tilpasses solo-sex for perioder hvor du er uten en partner.

 • Fokus på spennende teknikker og seksuell glede

  Kurset i kvinnelig seksualitet inkluderer viktig informasjon for å holde sexlysten høy over tid for å forebygge og snu denne vanlige utfordringen. Det mannlige går gjennom forsinket utløsning og vanlige utfordringer knyttet til ereksjon. Hovedfokus er imidlertid på alt som gjør sex ekstra bra: Variasjon, hvordan vi egentlig fungerer seksuelt og på de seksuelle prinsippene du må kjenne til for at du og partneren skal ha en virkelig god seksuell opplevelse.

Kursene kan tas individuelt, men vi anbefaler at du tar begge samlet: Da lærer du om både din egen og partners seksualitet.

Det er enkelt å komme i gang: Følg linken du får i e-posten din etter du kjøper kurset og du er i gang på under 5 minutter. Husk at du får pengene tilbake om du ikke er fornøyd!

Har du tatt kurs og vil dele din historie?

Det er ikke lett å få folk til å stille opp med reviews av sexkurs med navn og bilde, men skulle du føle deg modig er det bare å kontakte oss. Og ja, du kan være anonym også.

“Jeg har hatt gleden av å være kursdeltaker hos AvansertSeksualitet.no. Den høye kvaliteten de leverer på sine kurs er matchet både av deres kunnskaper og ferdigheter, og deres profesjonalitet og gode humør. Som coach vet jeg hvor viktig det er å levere ikke bare gode kurs, men også gode resultater, og dette gjør Lillian og Dag hver eneste gang. Jeg anbefaler alltid deres kurs varmt til alle mine venner og klienter som er interesserte i å lære mer om sex og seksualitet, og som ønsker å ta sine kunnskaper og ferdigheter til nivåer som folk flest bare drømmer om.”

Kursdeltaker kvinnelig og mannlig seksualitet

Torkel Guttormsen

“For deg som vil vite «alt» om sex, er dette et utmerket kurs. Jeg ante ikke hva jeg gikk til da jeg møtte opp, men jeg fikk raskt etablert et inntrykk over hvor seriøst og profesjonelt dette var. Foreleseren framsto seriøst og hadde svar på alt vi spurte om, gjerne tilført en litt humoristisk "nerdete" tvist på det hun kom med. Har du lest mye David Shade er det en stor sjanse for at du har hørt en del av det før, men å ta et slikt kurs fungerer også som en bekreftelse på hva de som er bedre enn 99% av gutta der ute kan. Noe av det jeg lærte som jeg tok med meg til sengs en ny fiffig stilling hvor jeg fikk dama til å komme på under 30 sekunder. Foreleseren er som et levende leksikon å regne, hun sitter på mye kunnskap og erfaring. Man får levert kvalitetsinfo fra ende til annen. Takk for et utrolig bra kurs!”

Mann i tredveårene som ville være anonym

Kursdeltaker

“For en månedes tid siden var vi på helgekurs med AvansertSeksualitet. Siden vi begge er hva som defineres som voksne, og jobber i erotikkbransjen var nok holdningen vår at vi kunne ha godt av noen nye innspill, men at vi kan mye om det meste. Og ja, det kan vi sikkert også, men allikevel. Denne helgen var helt fantastisk! Vi har lært om fullkroppsorgasmer, for både menn og kvinner, vi har lært om multiorgasmer for begge kjønn, om, for oss, ukjente punkter på kroppen som kan gi orgasmer, også fra utsiden av kroppen. Vi har også lært metoder og teknikker som kan brukes, både sammen og hver for oss. Og det var mange, mange flere tema som ble gjennomgått... Det beste av det hele er at vi også har lært hvordan vi kan trene på alle disse tingene helt selv! Konklusjonen er soleklar: Dette har vært en utrolig inspirerende og morsom helg... og vi har mye moro i vente! Dette er et kurs vi anbefaler på det varmeste, for alle! Du bør rett og slett ikke gå gjennom et helt liv uten å vite om alle disse mulighetene.”

Kursdeltaker og grunnlegger lillefrekke.no

Solveig Aadland

“Kartlegging av kurstilbud for kvinner/lystproblematikk i Oslo-området førte meg til kurset "kvinnelig seksualitet" ved Lillian Rydning. Som fagperson stiller jeg høye krav til konfidensialitet, profesjonalitet, presentasjon og innhold. Rydning innfridde på alle punkter. Terningkast seks. ”

Kursdeltaker og samlivsterapeut

Trine Huseby

“Det (at en ny verden åpnet seg for meg) betyr at det er så mye mer innen seksualitet enn det vi er klar over. Vi mannfolk skal liksom være født med kunnskapen om både vår egen og kvinners seksualitet, og det stemmer jo ikke i det hele tatt. (..) Du finner klippet på God Morgen Norge: https://www.tv2.no/v/1311952/ ”

Kursdeltaker

Steinar W (29)

“Er du lei av å ikke prestere i senga er Dag Eian mannen som kan sakene sine. Ikke bare har han generelt stor kompetanse på området, men han har ført mannlig seksualitet til noe nytt. Jeg har vært borti flere programmer om mannlige multiorgasmer, og for å holde ut lengre i senga, men dette er noe helt annet. Jeg har aldri sett et program om mannlig seksualitet med lik dybde, men som samtidig er så enkelt å forstå, eller lett å utføre. Jeg likte ikke at det var så mye pauser underveis i helgekurset jeg var på, men jeg tror jeg kanskje trenger mindre pustepauser enn de fleste når det blir så spennende.”

Kursdeltaker som også ville være anonym

Mann i femtiårene

“Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. Har personlig lest en del av bl.annet David Shade, og sett en del av Steve P fra før av, men for meg var det et must å få alt litt gnidd inn og forklart nærmere på norsk. To intense dager med (hvertfall for meg) det mest interessante et kurs kan handle om! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle jenter du ønsker, rett og slett! Det er noe som kommer godt med som selvtillitsbooster ja! Definitivt verdt pengene. Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! :) Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det sterkeste!”

Kursdeltaker som ville være anonym

Mann i tyveårene

“Mitt navn er Morten Hake og jeg deltok på mannlig seksualiets-kurset til Dag Eian. Jeg ble helt blåst vekk av begeistring da jeg fant ut hvor mye potensiale vi menn har til å oppnå tusen ganger bedre orgasmer enn vi vanligvis gjør. Jeg var så fornøyd med Dag sin undervisning at jeg inviterte han til å dele scene på Morten Hake Summit med verdenskjente foredragsholdere innenfor seksualitet, rett og slett fordi det Dag lærer bort er nesten for godt til å være sant! Alle menn må vite om dette! Det er tydelig at Dag Eian IKKE er enda en lærer som forteller hvordan ting skal være uten å ha gått løypen selv. Dag mestrer selv kunsten, og lærer bort det han lever selv. Han "walks the talk" hundre prosent. Etter kurset satt jeg igjen med konkrete teknikker og øvelser som har økt min seksuelle kvalitet betraktelig. Jeg anbefaler Dag Eians sitt kurs på det sterkeste! Om du vurderer kurset, og har flere spm til en som allerede har tatt det, så bare kontakt meg. ”

Kursdeltaker og livsstilcoach og og eier av Hake Johannessen AS.

Morten Haugum Hake

“Hva har du gjort med mannen min, din trollkvinne?! Massasjen vi prøvde oss på gjorde at jeg kom flere ganger på rad. Vanligvis har jeg ikke sjans til å klare en gang engang. Og han har sluttet med de tingene jeg irriterte meg over, men som jeg ikke turte å si til han. Det er tydelig at jeg kan jobbe litt med kommunikasjonen ja! ”

Kursdeltaker kvinnelig seksualitet

Anonym kvinne

Ta kurset alene og overrask en fremtidig sexpartner, eller sammen med en partner for mange hyggelige, romantiske dater sammen

3 måneders tilgang, omfattende videomoduler og nedlastbare slides for enkel repetisjon.

Legg igjen e-postadressen din så varsler vi deg så snart nye artikler, kurs eller gratisprodukter er tilgjengelig. Det er enkelt, tar mindre enn et minutt og psykologens gratistips kan gi deg et bedre og mer givende sexliv.