Fra kvinnelig ejakulasjon, hemmligheten bak multiorgasmer til polyorgasmer og psykologiske hemmeligheter som gjør sexen fantastisk:

På kurs i kvinnelig seksualitet lærer du hva som må til for å holde lysten høy over tid, om de psykologiske faktorene bak sex som skiller god sex fra fantastisk sex og måter å tilfredsstille henne på som vil få henne løpende til soverommet i lang tid fremover.

På kurs i kvinnelig seksualitet får du blant annet:

 • Mindre rutinesex og mer seksuell spenning og variasjon:

  Du får med deg et tosifret antall teknikker gir variasjonsalternativer for økt utforskning, lyst og spenning. Du lærer også å utløse orgasmer på et tosifret antall måter, og ikke minst: Mye moro på veien dit!

 • Psykologisk kunnskap som øker nærhet og intimitet

  Sex starter lenge før man kommer til soverommet. Ved å lære mer om psykologien bak seksuell tenning og lyst, kan du både øke lysten og nærheten i forholdet. Det vil gi forholdet et løft, samtidig som du får flere av dine behov møtt.

 • Nye impulser og nye måter å ha det godt sammen på

  Ønsker du å spice opp ting med partneren din? Kursene bygger på forskning og kunnskapen om hva som faktisk fungerer i praksis - våre kursdeltakere sier de ønsker de hadde lært dette tidligere.

 • Parforholdsboost: En investering i sexlivet og i nåværende eller fremtidig parforhold

 • Alt du trenger å vite for å bli en eksepsjonell elsker - eller for å få et bedre forhold til egen kropp

 • Den komplette oppskriften på hvordan tilfredsstille kvinner seksuelt

 • Kunnskapen som reduserer faren for at lav sexlyst dreper forholdet

 • Bedre forhold til egen kropp som kvinne:

  Når du lærer om alt det fantastiske kroppen din lar deg oppleve, er det betydelig enklere å fokusere på akkurat det enn å bekymre seg for hvordan kroppen ser ut.

 • Mer av det du virkelig vil ha seksuelt - og mindre av det som ikke fungerer

 • Bonus: Tilfredsstillelse-kompasset

  Som en del av kurset får du et omfattende bonushefte som oppsummerer det viktigste du har lært, men som også gir deg muligheter for å finne ut hva DU liker ekstra godt. Her får du ALT av kursmateriale direkte oppsummert i et format hvor du kan krysse av og teste ut de ulike verktøyene.

 • Bonus: Rabatt hos sexolog - og psykologsamtaler over nett

  Vil du ha litt ekstra hjelp til seksuelle, emosjonelle eller relasjonelle utfordringer? Kursdeltakere får også rabatt på behandling hos sexolog og psykolog tilknyttet oss

 • Bonus: Variasjons - og teknikkguiden

  Som en del av kurset lærer du svært mange teknikker (vi har 22 kun på grunnleggende klitorisstimuli, for å nevne noe). Du lærer også en lang rekke variasjonsmuligheter. Som en bonus får du med variasjons- og teknikkguiden, som lar deg sikre utforskning, variasjon og seksuell spenning i lang tid fremover.

Ta kurset alene og overrask en (fremtidig) sexpartner, eller se kurset sammen med partneren din for å vaksinere sexlivet mot rutine og lav sexlyst:

Kurset kjøres KUN nettbasert og du får tilgang på forhåndsspilte videomoduler: Det vil si at du kan komme i gang fra din egen stude, allerede nå.

Nettkurset i kvinnelig seksualitet lærer deg det du trenger å vite for god sex livet ut

  1. Video 1: Velkommen på kurs i kvinnelig seksualitet

  2. Video 2: Bonuser og det vi skal se på videre fremover på kurs.

  3. Video 3: Tegnene på at hun vil ha sex - og hvordan passe på egne og andres grenser

  4. Video 4: Hva som gir henne lyst på sex

  5. Bonus: Kompasset ditt til bedre sex

  6. Bonus 2: Teknikk og variasjonsguiden

  1. Video 1: Enklere orgasmer, mer kontakt med kroppen og konteksten som skaper god sex

  2. Video 2: Det du ikke visste kjennetegnet par som har fantastisk sex over tid

  3. Video 3: Seksuelle stiler og tilpasningene du bør kjenne til

  4. Video 4: Den kanskje aller viktigste faktoren bak ekstra god sex: Faktoren de fleste kvinner trekker frem

  5. Video 5: Det som virkelig tenner kvinner

  1. Video 1: Bedre forspill, steg for steg

  2. Video 2: Erotisk massasje, seksuell opptreningsmassasje og intro til tantrisk massasje

  3. Video 3: Metoden som vanligvis gir mer intense orgasmer, økt tilstedeværelse og redusert prestasjonsangst

  1. Video 1: Prinsippene bak å være en god sexpartner

  2. Video 2: Hvordan få til brystorgasme

  3. Video 3: 22 grunnleggende teknikker for klitorisstimuli og 9 måter å variere de på

  4. Video 4: 7 teknikker for klitorisstimuli på neste nivå.

  5. Video 5: Hemmeligheten bak ekstraordinær oralsex

  1. Video 1: Punktet 84% av kvinner liker å bli stimulert på og andre fingernemme ferdigheter

  2. Video 2: Det du ikke visste om g-punktet

  3. Video 3: 7 teknikker for g-punktsstimulering

  4. Video 4: Kvinnelig ejakulasjon, spruteorgasme og det du ikke visste om kvinnekroppen

  5. Video 5: De 4 andre punktene som gir de fleste kvinner orgasme på nye måter - pluss en bonussone

  6. Hvordan har kurset vært til nå?

  1. Video 1: Gjør samleie betydelig bedre med disse grepene

  2. Video 2: Vaginalorgasme - steg for steg

  3. Video 3: Spennende sex med mange variasjonsmuligheter

Ubegrenset tilgang i ett år, umiddelbar oppstart fra din egen pc, full anonymitet og alt du trenger å vite om kvinners seksualitet

 • 1.999,00 kr
 • 38 leksjoner
 • 7.5 timer med videoinnhold

Dette sier et utvalg av våre kursdeltakere om kurs i kvinnelig seksualitet:

“For deg som vil vite «alt» om sex, er dette et utmerket kurs. Jeg ante ikke hva jeg gikk til da jeg møtte opp, men jeg fikk raskt etablert et inntrykk over hvor seriøst og profesjonelt dette var. Foreleseren framsto seriøst og hadde svar på alt vi spurte om, gjerne tilført en litt humoristisk "nerdete" tvist på det hun kom med. Har du lest mye David Shade er det en stor sjanse for at du har hørt en del av det før, men å ta et slikt kurs fungerer også som en bekreftelse på hva de som er bedre enn 99% av gutta der ute kan. Noe av det jeg lærte som jeg tok med meg til sengs en ny fiffig stilling hvor jeg fikk dama til å komme på under 30 sekunder. Foreleseren er som et levende leksikon å regne, hun sitter på mye kunnskap og erfaring. Man får levert kvalitetsinfo fra ende til annen. Takk for et utrolig bra kurs!”

“Det (at en ny verden åpnet seg for meg) betyr at det er så mye mer innen seksualitet enn det vi er klar over. Vi mannfolk skal liksom være født med kunnskapen om både vår egen og kvinners seksualitet, og det stemmer jo ikke i det hele tatt. (..) Du finner klippet på God Morgen Norge: https://www.tv2.no/v/1311952/ ”

“Kartlegging av kurstilbud for kvinner/lystproblematikk i Oslo-området førte meg til kurset "kvinnelig seksualitet" ved Lillian Rydning. Som fagperson stiller jeg høye krav til konfidensialitet, profesjonalitet, presentasjon og innhold. Rydning innfridde på alle punkter. Terningkast seks. ”

“Hva har du gjort med mannen min, din trollkvinne?! Massasjen vi prøvde oss på gjorde at jeg kom flere ganger på rad. Vanligvis har jeg ikke sjans til å klare en gang engang. Og han har sluttet med de tingene jeg irriterte meg over, men som jeg ikke turte å si til han. Det er tydelig at jeg kan jobbe litt med kommunikasjonen ja! ”

““Det som overrasket meg litt med spesielt kurset i kvinnelig seksualitet var at det var ikke bare fokus på sexbiten. Det var også fokus på det som må være på plass for at sex skal føles bra. Jeg har lenge følt at gnisten har forsvunnet litt og har hatt vansker med sexlysten fordi den emosjonelle kontakten har vært litt dårlig. Etter jeg og mannen tok kurset sammen virker han imidlertid langt mer villig til å gi meg mer av det jeg trenger, og vi har fått det bedre sammen på flere områder.””

““Som singel var jeg litt usikker på hva jeg kunne forvente. Men, dette kurset var skikkelig gøy, og med fare for å skryte, men jeg har kjent meg som kongen av senga etterpå!! Jeg har nå tikket av flere ulike orgasmer fra punkter inni dama jeg holder på med, og hun visste ikke om de punktene selv en gang. Jeg fikk også en annen dame jeg testet det ut på til å sprute på første forsøk. Hun maser stadig om å treffes igjen. Det skjedde meg aldri før, så noe har hvertfall tydeligvis skjedd! ””

Kursene er utviklet av psykolog Lillian Rydning

Psykolog og parterapeut Lillian Rydning foreleser og kursutvikler på kurset kvinnelig seksualitet. Hun har arbeidet med sexologiske problemstillinger siden 2009. Rydning er også medforfatter av bestselgeren Sex gode grunner.