Passer noe av dette for deg? Da kan kurset i kvinnelig seksualitet gi sexlivet ditt et løft

Kurset i kvinnelig seksualitet passer for alle som er nysgjerrig på hvordan kvinner kan ha det best mulig seksuelt. Lær om egen eller partnerens kropp på en spennende og engasjerende måte.

 • Du er nysgjerrig på hvordan hun (eller deg selv!) kan ha det best mulig seksuelt og på hvordan hun kan trene opp kroppen til å respondere på nye måter. Enklere og flere orgasmer er bare noe av det du kan bruke dette til.

 • Du har hørt om kvinnelig spruteorgasme, og er nysgjerrig på hvordan alle kvinner kan trenes opp til å få det til. Dette gir betydelig mer nytelse og variasjonsmuligheter på veien.

 • Du ønsker å lære over 20 konkrete seksuelle ferdigheter på en jordnær, steg-for-steg måte, slik at du kan nå de høyeste nivåene, uansett hvor du starter i dag. Det vil bygge trygghet på egen eller partnerens kropp og seksuell tilfredsstillelse.

 • Du vil beholde eller finne til bake til den seksuelle gnisten. Kanskje vet du hvor viktig sex er for at forhold skal fungere godt, og vet hvor viktig det er å investere tid og innsats i å holde det spennende. Kanskje ønsker du (enda) bedre sex eller å gi forholdet eller singeltilværelsen et løft?

 • Du er nysgjerrig på for eksempel kvinnelige multiorgasmer, polyorgasmisk modus eller hvordan hun kan trenes opp til å bli mer seksuell responsiv. Hvis du hjelper en kvinne til å få til bare noe av dette, vil du virkelig bli seksuelt uforglemmelig.

På kurs i kvinnelig seksualitet får du blant annet:

 • Mindre rutinesex og mer seksuell spenning og variasjon:

  Du får med deg et tosifret antall teknikker gir variasjonsalternativer for økt utforskning, lyst og spenning. Du lærer også å utløse orgasmer på et tosifret antall måter, og ikke minst: Mye moro på veien dit!

 • Psykologisk kunnskap som øker nærhet og intimitet

  Sex starter lenge før man kommer til soverommet. Ved å lære mer om psykologien bak seksuell tenning og lyst, kan du både øke lysten og nærheten i forholdet. Det vil gi forholdet et løft, samtidig som du får flere av dine behov møtt.

 • Nye impulser og nye måter å ha det godt sammen på

  Ønsker du å spice opp ting med partneren din? Kursene bygger på forskning og kunnskapen om hva som faktisk fungerer i praksis - våre kursdeltakere sier de ønsker de hadde lært dette tidligere.

Resultatene våre taler for seg:

Over 10 års foredragserfaring er pakket inn i nettkursene hos oss.

 • Rangering på 5.8/6 i snitt på kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet

  Vi har forbedret og videreutviklet kursene kontinuerlig siden oppstarten i 2009. De siste kursene vi holdt før vi ble nettbasert hadde en snittrating på 5.8/6 på kurstilfredshet fra deltakerne.

 • 35 000 har vært på kurs eller kjøpt bestselgeren Sex gode grunner til nå

  9 av 10 som fullfører behandlingsprogrammet mot tidlig utløsning oppnår ønsket kontroll. Når man selv kan bestemme når man skal komme, blir det enklere å fokusere på å ha det godt sammen.

 • Nettbaserte kurs, men nære foredragsholdere

  Kursene våre er kun tilgjengelig på nett, men vi som foredragsholdere svarer på spørsmål fra deg som kursdeltaker om det skulle være noe du lurer på rundt kursinnnholdet. Slik får du kursfølelsen i anonymisert form hjemmefra.

Fra kvinnelig ejakulasjon til polyorgasmer

Lær hva som må til for å holde sexlysten høy over tid

Hovedfokus er imidlertid på alt som gjør sex ekstra bra: Seksuelle teknikker som gir økt tilfredsstillelse, den emosjonelle komponenten av sex som fungerer som et seksuelt krydder, tenningsmønstre som mange kvinner har, bedre kunnskap om egen og partnerens kropp og ikke minst det du må vite for at du og partneren skal ha en virkelig god seksuell opplevelse.

Kursinnhold for kurset i kvinnelig seksualitet

Rundt 5-6 timer innhold, med regelmessige oppdateringer, besvarte spørsmål fra deltakere og tilgang i 6 måneder

  1. Video 1: Introduksjon til modul 1

  2. Video 2: Grunnlaget og forutsetningene for god sex(lyst)

  3. Video 3: Kvinnelige tenningsmønstre og misforståelsene som ofte gir lav sexlyst på sikt

  4. Nedlastbare slides modul 1 kurs i kvinnelig seksualitet

  5. Bra jobbet!

  1. Video 1: Seksualitetens av - og påknapper og hvordan få mer, god sex (og aldri mer pliktsex)

  2. Video 2: Forspillet som spiller på hvordan hennes seksualitet er skrudd sammen

  3. Video 3: Orgasmeintensivering, mestring av klitoris og oralsex

  4. Video 4: Støtteknikker, samleie og opptrening av evnen til å få (lettere og flere) orgasmer under samleie

  5. Nedlastbare slides modul 2

  1. Video 1: Kvinnelig seksualitet og hvordan skru av det som holder henne tilbake seksuelt for bekymringsløs, spennende sex

  2. Video 2: De vanligste kvinnelige tenningsmønstrene og forspillene som gir et følelsesmessig kick

  3. Video 3: Kvinnelig ejakulasjon og de følsomme punktene i skjeden, polyorgasmer og polyorgasmisk modus

  4. Video 4: Trygg og smertefri analsex og etterspill

  5. Nedlastbare slides til modul 3

  6. Hvordan har kurset vært til nå?

  1. Rabattkode fra LilleFrekke på sexy leketøy og klær

  2. Rabatt på Sex gode grunner

  1. Hva kan gjøre at sex føles kjedelig? Hvilken teknikk er mest effektiv for kvinners orgasme? Og hva det betyr når hun bare ligger der? Hvordan kan ulike seksuelle stiler kan skape misforståelser og hindre hennes orgasme?

  2. Svar April 2021: Hvilke fantasier og seksuelle tanker er problematiske, og hvilke er normale?

About this course

 • 1.999,00 kr
 • 20 leksjoner
 • 6 timer med videoinnhold

Har du tatt kurs og vil dele din historie?

Det er ikke lett å få folk til å stille opp med reviews av sexkurs med navn og bilde, men skulle du føle deg modig er det bare å kontakte oss. Og ja, du kan være anonym også.

“Jeg har hatt gleden av å være kursdeltaker hos AvansertSeksualitet.no. Den høye kvaliteten de leverer på sine kurs er matchet både av deres kunnskaper og ferdigheter, og deres profesjonalitet og gode humør. Som coach vet jeg hvor viktig det er å levere ikke bare gode kurs, men også gode resultater, og dette gjør Lillian og Dag hver eneste gang. Jeg anbefaler alltid deres kurs varmt til alle mine venner og klienter som er interesserte i å lære mer om sex og seksualitet, og som ønsker å ta sine kunnskaper og ferdigheter til nivåer som folk flest bare drømmer om.”

“For deg som vil vite «alt» om sex, er dette et utmerket kurs. Jeg ante ikke hva jeg gikk til da jeg møtte opp, men jeg fikk raskt etablert et inntrykk over hvor seriøst og profesjonelt dette var. Foreleseren framsto seriøst og hadde svar på alt vi spurte om, gjerne tilført en litt humoristisk "nerdete" tvist på det hun kom med. Har du lest mye David Shade er det en stor sjanse for at du har hørt en del av det før, men å ta et slikt kurs fungerer også som en bekreftelse på hva de som er bedre enn 99% av gutta der ute kan. Noe av det jeg lærte som jeg tok med meg til sengs en ny fiffig stilling hvor jeg fikk dama til å komme på under 30 sekunder. Foreleseren er som et levende leksikon å regne, hun sitter på mye kunnskap og erfaring. Man får levert kvalitetsinfo fra ende til annen. Takk for et utrolig bra kurs!”

“For en månedes tid siden var vi på helgekurs med AvansertSeksualitet. Siden vi begge er hva som defineres som voksne, og jobber i erotikkbransjen var nok holdningen vår at vi kunne ha godt av noen nye innspill, men at vi kan mye om det meste. Og ja, det kan vi sikkert også, men allikevel. Denne helgen var helt fantastisk! Vi har lært om fullkroppsorgasmer, for både menn og kvinner, vi har lært om multiorgasmer for begge kjønn, om, for oss, ukjente punkter på kroppen som kan gi orgasmer, også fra utsiden av kroppen. Vi har også lært metoder og teknikker som kan brukes, både sammen og hver for oss. Og det var mange, mange flere tema som ble gjennomgått... Det beste av det hele er at vi også har lært hvordan vi kan trene på alle disse tingene helt selv! Konklusjonen er soleklar: Dette har vært en utrolig inspirerende og morsom helg... og vi har mye moro i vente! Dette er et kurs vi anbefaler på det varmeste, for alle! Du bør rett og slett ikke gå gjennom et helt liv uten å vite om alle disse mulighetene.”

“Kartlegging av kurstilbud for kvinner/lystproblematikk i Oslo-området førte meg til kurset "kvinnelig seksualitet" ved Lillian Rydning. Som fagperson stiller jeg høye krav til konfidensialitet, profesjonalitet, presentasjon og innhold. Rydning innfridde på alle punkter. Terningkast seks. ”

“Det (at en ny verden åpnet seg for meg) betyr at det er så mye mer innen seksualitet enn det vi er klar over. Vi mannfolk skal liksom være født med kunnskapen om både vår egen og kvinners seksualitet, og det stemmer jo ikke i det hele tatt. (..) Du finner klippet på God Morgen Norge: https://www.tv2.no/v/1311952/ ”

“Er du lei av å ikke prestere i senga er Dag Eian mannen som kan sakene sine. Ikke bare har han generelt stor kompetanse på området, men han har ført mannlig seksualitet til noe nytt. Jeg har vært borti flere programmer om mannlige multiorgasmer, og for å holde ut lengre i senga, men dette er noe helt annet. Jeg har aldri sett et program om mannlig seksualitet med lik dybde, men som samtidig er så enkelt å forstå, eller lett å utføre. Jeg likte ikke at det var så mye pauser underveis i helgekurset jeg var på, men jeg tror jeg kanskje trenger mindre pustepauser enn de fleste når det blir så spennende.”

“Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. Har personlig lest en del av bl.annet David Shade, og sett en del av Steve P fra før av, men for meg var det et must å få alt litt gnidd inn og forklart nærmere på norsk. To intense dager med (hvertfall for meg) det mest interessante et kurs kan handle om! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle jenter du ønsker, rett og slett! Det er noe som kommer godt med som selvtillitsbooster ja! Definitivt verdt pengene. Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! :) Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det sterkeste!”

“Mitt navn er Morten Hake og jeg deltok på mannlig seksualiets-kurset til Dag Eian. Jeg ble helt blåst vekk av begeistring da jeg fant ut hvor mye potensiale vi menn har til å oppnå tusen ganger bedre orgasmer enn vi vanligvis gjør. Jeg var så fornøyd med Dag sin undervisning at jeg inviterte han til å dele scene på Morten Hake Summit med verdenskjente foredragsholdere innenfor seksualitet, rett og slett fordi det Dag lærer bort er nesten for godt til å være sant! Alle menn må vite om dette! Det er tydelig at Dag Eian IKKE er enda en lærer som forteller hvordan ting skal være uten å ha gått løypen selv. Dag mestrer selv kunsten, og lærer bort det han lever selv. Han "walks the talk" hundre prosent. Etter kurset satt jeg igjen med konkrete teknikker og øvelser som har økt min seksuelle kvalitet betraktelig. Jeg anbefaler Dag Eians sitt kurs på det sterkeste! Om du vurderer kurset, og har flere spm til en som allerede har tatt det, så bare kontakt meg. ”

“Hva har du gjort med mannen min, din trollkvinne?! Massasjen vi prøvde oss på gjorde at jeg kom flere ganger på rad. Vanligvis har jeg ikke sjans til å klare en gang engang. Og han har sluttet med de tingene jeg irriterte meg over, men som jeg ikke turte å si til han. Det er tydelig at jeg kan jobbe litt med kommunikasjonen ja! ”