Få med deg ferdighetene som gjør sex virkelig bra for ham

Menn flest får som regel ganske lett orgasme, men betyr det at sexen nødvendvis er bra for ham? Nei! Her lærer du sexologenes hemmeligheter om hva som virkelig gjør sex bra for ham basert på forskning og omfattende kunnskap om mannlig seksualitet. Du får også med deg en rekke teknikker og variasjonsmuligheter for å gjøre sex både godt og spennende for ham.

Fra konkrete teknikker for bedre forspill til fullkroppsorgasmer for begge kjønn

Mannlig multiorgasme vil si mange orgasmer på rad, uten å miste sexlysten eller ereksjonen mellom hver gang. Multiorgasmiske menn får i snitt 8 orgasmer per samleie og opplever sexen som langt mer tilfredsstillende. På kurs lærer du hvordan han kan bli multiorgasmisk (eller hvordan du som kvinne kan hjelpe ham å bli det!). Du lærer også om fullkroppsorgasmer for begge kjønn og hvordan man virkelig kan løfte sexen for ham.

Den enkleste veien til de høyeste nivåene av seksuell nytelse for ham:

 • Systemet som sikrer variasjon og spenning i hverdagen

  Du får med deg et konkret, enkelt system for å sikre seksuell variasjon: Målet er at du skal slippe kjedelig sex for godt, slik at du enkelt kan gjøre sexen betydelig mer spennende, uten at det blir nok et stressmoment i hverdagen.

 • Bedre seksuell kommunikasjon gir bedre sex for begge to

  Du får med deg en oppskrift på hvordan du kan si fra om hva du vil og hva du liker, på en måte som føles bra for partneren din. Forskning er klar på at bedre seksuell kommunikasjon gir betydelig bedre sex!

 • En jordnær og praktisk vri på teknikker hentet fra tantra

  Du lærer mannlig multiorgasme og fullkroppsorgasmer for begge kjønn på en jordnær måte, som er lett å få til. Mannlig multiorgasme vil si mange orgasmer på rad, uten å miste sexlysten eller ereksjonen mellom hver gang.

 • Bedre forspill for ham: Mestre oralsex og handjobb på høyt nivå

 • Bedre sex og bedre onaniteknikker for ham

 • Grunnleggende kunnskap som forebygger vanlige seksuelle vansker som ereksjonsvansker

 • Bonus: Rabatt på sexologisk behandling og psykolog

 • Bonus: Rabattkode på sexleketøy og undertøy og mulighet for 20% rabatt på alt hos oss fremover

 • Bonus: Komplett guide til mannens fetisjer

Fra mannlige multiorgasmer til fullkroppsorgasmer for begge kjønn:

Du får også med deg seksuell kommunikasjon og systemet som sikrer variasjon og spennende sex, selv i en hektisk hverdag - samt tre bonuser!

  1. Video 1: Introduksjon og hvordan Dag fjernet prestasjonsangsten

  2. Video 2: Dette må du vite om mannlig seksualitet

  3. Video 3: Utløsningskontroll - fra for tidlig til for sen utløsning

  4. Video 4: Orgasmeskalaen og introduksjon til mannlige multiorgasmer

  5. Video 5: Fullkroppsorgasmer for både ham og henne

  6. Bra jobbet!

  7. Nedlastbare slides modul 1

  1. Video 1: Seksuelle teknikker for mannlig tilfredsstillelse og intensivering av hans orgasme

  2. Video 2: Oralsex på høyt nivå & deep throat uten ubehag

  3. Video 3: Mannens g-punkt og teknikkene som gjør henne uforglemmelig under samleie

  4. Nedlastbare slides fra del 2

  1. Video 1: De vanskelige samtalene & hvordan få mer av den sexen du vil ha

  2. Video 2: Teknikken som hindrer at samtaler om vanskelige tema blir til en krangel

  3. Del 3 - 3 Seksuell kommunikasjon

  4. Nedlastbare slides del 3

  5. Verktøy for å finne ut hvilke fantasier du deler med partneren - uten å måtte avsløre dine egne

  1. Bonus: Rabattkode på sexleketøy og undertøy

  2. Bonus 2: Rabatt på sexologisk behandling og psykolog

  3. Bonus 3: Mulighet for 20% rabatt på andre kurs hos oss

  4. Bonus 4: Komplett guide til mannens fetisjer

  1. Oppdatering april 2021: Hvilke fantasier er de vanligste? Hvilke fantasier bør deles, og hvilke bør du holde for deg selv?

Ubegrenset tilgang i 1 år, løpende oppstart og umiddelbar tilgang til videomodulene:

 • 1.999,00 kr
 • 21 leksjoner
 • 4.5 timer med videoinnhold

Fullkroppsorgasmiske Dag Eian har videreutviklet kurset i mannlig seksualitet

Mye av kunnskapen innenfor de høyeste nivåene av mannlig seksualitet finner du kun på kurs hos oss:

Dag Eian er forfatter og banebrytende innenfor mannlig seksualitet. Han deltok som kursdeltaker på kurs i avansert seksualitet i 2010, og har deretter gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om. I 2012 ble Eian medforeleser på kurset i mannlig seksualitet som er utviklet av psykolog Lillian Rydning. Han har videreutviklet delen om mannlig multiorgasme og fullkroppsorgasme og er en pioner innenfor dette feltet.

Resultatene våre taler for seg:

5,6/6 i rangering fra kursdeltakerne på kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet. Her er det noen av dem sier om kurset i mannlig seksualitet:

“Mitt navn er Morten Hake og jeg deltok på mannlig seksualiets-kurset til Dag Eian. Jeg ble helt blåst vekk av begeistring da jeg fant ut hvor mye potensiale vi menn har til å oppnå tusen ganger bedre orgasmer enn vi vanligvis gjør. Jeg var så fornøyd med Dag sin undervisning at jeg inviterte han til å dele scene på Morten Hake Summit med verdenskjente foredragsholdere innenfor seksualitet, rett og slett fordi det Dag lærer bort er nesten for godt til å være sant! Alle menn må vite om dette! Det er tydelig at Dag Eian IKKE er enda en lærer som forteller hvordan ting skal være uten å ha gått løypen selv. Dag mestrer selv kunsten, og lærer bort det han lever selv. Han "walks the talk" hundre prosent. Etter kurset satt jeg igjen med konkrete teknikker og øvelser som har økt min seksuelle kvalitet betraktelig. Jeg anbefaler Dag Eians sitt kurs på det sterkeste! Om du vurderer kurset, og har flere spm til en som allerede har tatt det, så bare kontakt meg. ”

“Er du lei av å ikke prestere i senga er Dag Eian mannen som kan sakene sine. Ikke bare har han generelt stor kompetanse på området, men han har ført mannlig seksualitet til noe nytt. Jeg har vært borti flere programmer om mannlige multiorgasmer, og for å holde ut lengre i senga, men dette er noe helt annet. Jeg har aldri sett et program om mannlig seksualitet med lik dybde, men som samtidig er så enkelt å forstå, eller lett å utføre. Jeg likte ikke at det var så mye pauser underveis i helgekurset jeg var på, men jeg tror jeg kanskje trenger mindre pustepauser enn de fleste når det blir så spennende.”

“Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. Har personlig lest en del av bl.annet David Shade, og sett en del av Steve P fra før av, men for meg var det et must å få alt litt gnidd inn og forklart nærmere på norsk. To intense dager med (hvertfall for meg) det mest interessante et kurs kan handle om! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle jenter du ønsker, rett og slett! Det er noe som kommer godt med som selvtillitsbooster ja! Definitivt verdt pengene. Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! :) Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det sterkeste!”