Gratis kurs

Gratis kurs om utløsningskontroll

Du legger deg ned ved siden av henne. Nok en gang kom du tidligere enn du ønsket. Kanskje får du tanker om at du har skuffet henne, og kjenner skamfølelsen komme snikende? Blir du redd for hva hun tenker om deg? Eller kanskje er det egentlig mest irriterende og skuffende, fordi du rakk jo egentlig ikke å få noe særlig ut av sexen? Her kan du lese mer om for tidlig utløsning og ta et gratis minikurs om utløsningskontroll.

Nyeste artikler

Nyeste artikler vises øverst først, og flyttes deretter ned til relevant kategori

Hva må til for å ha god kontroll over utløsningen?

Noen menn ser ut til å kunne kontrollere utløsningen helt uten problemer. Andre får store vansker, eller opplever at de kommer før de ønsker. Mange prøver å lese seg opp på egen hånd, men det er bare et problem: Rådene du leser i media vil ofte ikke funke hvis forutsetningene for utløsningskontroll mangler. Så hva må til for å ha god kontroll over utløsningen, sånn egentlig?

Seksuelle stiler til bry og begjær

Visste du at det finnes flere måter å bli seksuelt opphisset på, eller å forsterke opphisselsen vi kjenner? Og at disse seksuelle stilene til og med kan forsterke seksuelle vansker som for tidlig utløsning? Dersom du ikke kjenner til dem eller vet hva som foregår, er det lett at misforståelser og dårlig sex blir resultatet. Og ikke minst kan de medføre det spørsmålet mange menn stiller seg selv: Hvorfor ligger hun bare der?

Kvinnelig og mannlig seksualitet

Din komplette guide til seksuelle fantasier

Visste du at partneren din garantert fantaserer garantert om andre enn deg? Men er det så farlig, egentlig? Eller bør du gjøre noe med det? Og hvilke fantasier er de vanligste – og når er de over grensen? Hvorfor bør du dele fantasier med partneren, og hvilke bør du holde for deg selv? I denne guiden får du alt du trenger å vite om seksuelle fantasier.

Den komplette guiden til fetisjer

Hvordan kan noen tenne på å gni seg mot trær eller andre uvanlige ting? Hvor vanlig er fetisjer, og kan fetisjer endres? Er det forskjeller i hva kvinner og menn tenner på? Og hva kan du gjøre hvis partneren har en fetisj? Og hva hvis du ikke takler fetisjen? Her har vi samlet alt du trenger å vite om fetisjer.

Når blir seksuelle fantasier og tanker farlige?

Fantasier om voldtekt, røff sex eller vold. Tanker om å begå overgrep. Hva er normalt, og hvor går egentlig grensen? Når er seksuelle fantasier sunne, og når blir tanker og fantasier i stedet et rødt flagg som varsler om at noen må søke hjelp og at det er noe galt?

Mannlig seksualitet

Når kommer man egentlig for tidlig?

Mange menn tror de kommer for tidlig, uten at det egentlig er tilfelle. Så når er det egentlig snakk om for tidlig utløsning? Og hvor mange blir kvitt problemet? Denne artikkelen gir deg svaret på det du trenger å vite.

Det menn flest savner i senga

Er du nysgjerrig på hva menn flest savner seksuelt? Det er verken pornosex, mer sex eller en flottere sexpartner. I stedet viser studier at 95% av menn trenger at et bestemt behov er møtt for å oppleve sexen som god.

Avansertseksualitet.no i media

Oss i media

Her har vi samlet en rekke artikler/videoer hvor vi har vært intervjuet om sex. Det er ikke allitd sitatene blir riktige, men vi deler de artiklene vi tror kan være til hjelp og inspirasjon.

Bonusinnhold for betalende kursdeltakere

Massasje for bedre ereksjonsevne

Kan massasje bedre ereksjonsevnen din? Hva slags massasje er i så tilfelle nyttig for å bedre ereksjonen din? Som svar på dette spørsmålet fra en kursdeltaker har vi skrevet en guide som kun er tilgjengelig for våre kursdeltakere på kurs i mannlig seksualitet (eller kurs i kvinnelig og mannlig seksualitet). Her lærer du om hvordan massasje kan påvirke ereksjonen, og hva du selv kan gjøre daglig for å få bedre ereksjon. Dette kan være nyttig uavhengig av årsaken til ereksjonsvanskene dine. Er du allerede kursdeltaker finner du den i kursportalen når du logger inn under bonusinnhold.