Oss i media

Her har vi samlet en rekke artikler/videoer hvor vi har vært intervjuet om sex. Det er ikke allitd sitatene blir riktige, men vi deler de artiklene vi tror kan være til hjelp og inspirasjon.

Nyeste artikler

Når blir seksuelle fantasier og tanker farlige?

Fantasier om voldtekt, røff sex eller vold. Tanker om å begå overgrep. Hva er normalt, og hvor går egentlig grensen? Når er seksuelle fantasier sunne, og når blir tanker og fantasier i stedet et rødt flagg som varsler om at noen må søke hjelp og at det er noe galt?

Din komplette guide til seksuelle fantasier

Visste du at partneren din garantert fantaserer garantert om andre enn deg? Men er det så farlig, egentlig? Eller bør du gjøre noe med det? Og hvilke fantasier er de vanligste – og når er de over grensen? Hvorfor bør du dele fantasier med partneren, og hvilke bør du holde for deg selv? I denne guiden får du alt du trenger å vite om seksuelle fantasier.

Mannlig seksualitet

Det menn flest savner i senga

Er du nysgjerrig på hva menn flest savner seksuelt? Det er verken pornosex, mer sex eller en flottere sexpartner. I stedet viser studier at 95% av menn trenger at et bestemt behov er møtt for å oppleve sexen som god.

Les mer om for tidlig utløsning

Du legger deg ned ved siden av henne. Nok en gang kom du tidligere enn du ønsket. Kanskje får du tanker om at du har skuffet henne, og kjenner skamfølelsen komme snikende? Blir du redd for hva hun tenker om deg? Eller kanskje er det egentlig mest irriterende og skuffende, fordi du rakk jo egentlig ikke å få noe særlig ut av sexen? Her kan du lese mer om for tidlig utløsning og ta et gratis minikurs om utløsningskontroll.

Kvinnelig og mannlig seksualitet

Den komplette guiden til fetisjer

Hvordan kan noen tenne på å gni seg mot trær eller andre uvanlige ting? Hvor vanlig er fetisjer, og kan fetisjer endres? Er det forskjeller i hva kvinner og menn tenner på? Og hva kan du gjøre hvis partneren har en fetisj? Og hva hvis du ikke takler fetisjen? Her har vi samlet alt du trenger å vite om fetisjer.