Under snittet vil ikke si liten penis

Mange menn tror de har liten penis fordi de er under gjennomsnittet. Men, det å være under snittet er ikke nødvendigvis det samme som å være liten. Det er ikke enten stor eller liten penis, alt eller ingenting, men heller en skala når det gjelder størrelse. Snittet gjerne mindre enn du tror: Når forskere går inn og kontrollmåler synker gjennomsnittet til ca 12,5 cm på lengde. Du har sikkert hørt høyere tall, men de er basert på selvrapport. Og ikke overraskende er det ganske vanlig å skryte på seg både to og tre cm.

Skjeden responderer på tøying, ikke lengde: Tykkelse betyr mer

Penistykkelse er viktigere enn lengden hos de aller fleste kvinner, fordi skjeden først og fremst fanger opp "strekking." Det vil si at utvidelse av musklene ved skjedeinngangen er det som avgjør mesteparten av hva hun kjenner under samleie. Økt penislengde vil ofte treffe livmortappen og gi smerte, og den innerste delen av skjeden er i utgangspunktet lite følsom. I tillegg er det begrenset hvor mye penis som går inn: En lengre penis vil ofte bare medføre mer av penis utenfor skjeden. Der gir den jo ikke nytelse for noen av dere. Gjennomsnittlig penistykkelse er 11,6 cm i erigert tilstand - men uavhengig av tykkelse finnes det mange måter å få til denne "strekkingen" av musklene ved skjedeinngangen på. Det er der nøkkelen til følsomhet ligger.

Kvinner kjenner ikke nødvendigvis så mye - selv med en stor penis

For kvinner er samleie ofte viktig for intimitet og nærhet, ikke for orgasmer

Kvinner flest kjenner ikke så mye under samleie, nesten uavhengig av penislengde. Vel, med mindre hun trener opp de følsomme punktene i skjeden, da. Da kan han utnytte det for å øke sjansen for at hun kommer under samleie. Om hun ikke har gjort denne opptreningen vil hun ofte ikke kjenne nok til å komme: 2 av 3 kvinner kommer ikke under sameleie uten opptrening. For å sette det på spissen tilsvarer skjeden ballene hans i følsomhet, mens klitoris tilsvarer penis. Men, ikke misforstå: Selv om orgasmen uteblir, kan hun likevel ha mye nytelse fra det som skjer. Å kjenne lite skjer altså uavhengig av penisstørrelse. Men hva kan man gjøre da?

Hvordan kan hun kjenne mer under samleie?

Ettersom skjeden responderer på tøying, ikke på lengde, er det nettopp dette vi må spille på:

  • En butt plug i anus samtidig gjør at en penis vaginalt kan føles betydelig større

  • Leketøy som kan brukes samtidig med samleie er effektivt for å rette opp en mismatch mellom vagina og penis. Du får tips til noen av de best egnede på kurs i kvinnelig seksualitet.

  • Velg stillinger som har størst sannsynlighet for orgasme for henne. Stillingene vi går gjennom på kurs tar for seg nettopp dette. Du kan i tillegg velge stillinger hvor hun har beina tett sammen, f.eks når hun ligger flatt på magen og blir tatt bakfra.

  • Penis sleeves kan festes utenpå penis og gi ekstra tykkelse (og lengde, for den del).

  • Hun kan bruke bekkenmusklene aktivt og sørge for å rette stimuleringen mot punktene vi gjennomgår på kurs.

  • Pass på friksjonen. Sørg for at dere har en åpen dialog som gjør at dere enkelt kan justere ting som f.eks hvor vått det er med å ha et håndkle liggende ved senga. En liten tørk ved behov kan øke følsomheten.

  • For noen kan orgasmekremer, som f.eks. shunga, bidra til at hun kjenner mer. Disse får du kjøpt hos lillefrekke.no, og kursdeltakerne våre får rabatt på kjøp der.

Delt ansvar for å øke nytelsen

Hvis hun ikke kjenner så mye under samleie, så er det viktig at han minner seg selv på at dette også handler om matchen mellom penis - og vaginastørrelse. Det handler IKKE bare om penisstørrelse og manglende nytelse blir dermed et delt ansvar. For at hun skal kjenne mer kan det være nyttig for henne å trene seg opp nedentil. Men selv om hun er aldri trang, så er ikke det nødvendigvis nok for å kjenne mye, selv om det hjelper. Skjeden er nemlig i utgangspunktet ikke så følsom.

Visste du at kvinner får flest orgasmer med menn med mindre peniser?

Kurs i kvinnelig seksualitet lærer deg å bli rå på fingring og oralsex

Kvinner får faktisk i følge studier flere orgasmer med menn med små peniser, enn med menn med veldig store. Dette handler ikke bare om at samleie sjeldent er veien til orgasme for kvinner flest, men også om dette: Menn med mindre peniser baserer seg statistisk sett mer på tunge og fingre, som har langt høyere sannsynlighet for å gi henne orgasme enn penis. Hvis du er redd for å ikke strekke til når det gjelder penis, er fingrene dermed ditt beste redskap. Og de kan du definitivt få til "strekkefølelsen" med - og er ikke 5 fingre nok til å fylle henne - vel, hvor stor er hånda di, igjen? Menn med store peniser tenker sjeldent på å fylle henne på andre måter enn med penis. Liker hun å bli fylt opp, har du derfor gode muligheter her.

For at hun skal kjenne mer, må man altså 1) trene opp bekkenmuskulaturen hennes, 2) kompensere med hjelpemidler og teknikker som bidrar til "strekking" av musklene rundt inngangen til skjeden. Ved godt opptrente muskler vil dette ikke medføre permanent utvidelse, men heller øke følsomheten. Kombiner dette gjerne med 3) seksuell opptrening av henne. På kurs i kvinnelig seksualitet dekker vi alt dette, samt hvordan hun kan trene opp de følsomme punktene i skjeden for å kjenne mer,

Meld deg på nyhetsbrev og bli varslet om nye kurs til introduksjonspris

Få varsel om nye kurs, artikler og videoer som kommer

Takk