Hvordan fungerer skjeden, sånn egentlig?

Trangere vil si at det er mer friksjon underveis i samleiet. Så fremt det ikke blir for trangt, medfører det som regel økt tilfredsstillelse for begge to. Det gjør slik at begge kjenner mer fra sexen.

Skjeden er veldig tilpasningsdyktig, så det å ha en eller flere peniser der inne, uansett størrelse, vil ikke påvirke skjedemusklaturen hennes. Stort sett går den tilbake igjen til vanlig størrelse igjen så fremt musklaturen ikke skades: Når hun er avslappet og virkelig kåt kan musklene rundt skjedeåpningen strekkes mer og de blir mer fleksible. Det vil si at selv om musklene kan tøyes slik at hun tåler å store objekter inne i seg, så går musklene tilbake til normalen i løpet av kort tid etterpå.

Hun blir ikke permanent utvidet - selv av fisting

Skjeden som møter en penis kan sammenlignes litt med å strekke en strikk på en tennissokk. Når du slipper strikken igjen går den tilbake til normal størrelse, så fremt du ikke ødelegger strikken (skader muskulaturen). Vanlig, samtykkende sex og til og med forsiktig utført fisting, skader ikke. Med andre ord: Så lenge du ikke ødelegger muskulaturen, er all utvidelse midlertidig. Det er ikke slik at hun blir videre av sex: Faktisk gjør skjedens fleksibilitet slik at damer som har prøvd fisting i mange år kan være trangere enn jomfruer.

Har tidligere sexpartnere noe å si?

...hva med eksen med stor penis?

Noen tror av en eller annen grunn at kvinner med mange forskjellige sexpartnere er mindre trange nedentil. Når størrelsen på penis ikke har noe å si, kan heller ikke antallet sexpartnere ha noe å si. Hvis antallet ganger man har hatt sex skulle spille en rolle, så ville uansett kvinner i parforhold kommet langt dårligere ut enn single kvinner, som jo vanligvis har sex sjeldnere. Dette er sannsynligvis tankegods fra den tiden kvinnens verdi ble sett på som sammenfallende med antall sexpartnere og er ikke noe som har rot i virkeligheten.

Hva avgjør egentlig hvor trang hun oppleves?

Det viktigste er først og fremst hvor godt utviklet og opptrent musklene hennes er nedentil. Men, i tillegg spiller en rekke andre faktorer inn:

  • Opphisselse og kåthet. Kåthet er ikke det samme som våthet, men jo mer psykologisk opphisset hun er, jo mer avslappet vil hun gjerne være. Da åpner skjeden seg mer.

  • Avslapning i PC-musklene gjør at hun føles mindre trang. Dersom hun lærer å ta kontroll over disse musklene kan hun melke ham under samleie og virkelig gi han en annerledes opplevelse.

  • Valg av samleiestillinger. Stillinger hvor hun har beina sammen påvirker hvor trang hun kjennes ut for ham. Også vinkel i hoftene avgjør hvor friksjonspunktet blir og hvor lenge han holder ut.

  • Opptrening av PC-muskelen. Visste du at verdens sterkeste vagina klarer å løfte en vekt på 15 kilo?

  • Våthet og friksjon påvirker først og fremst friksjonen, men også

  • Noen stillinger gjør slik at hun får brukt rumpeballene til å klemme rundt penis samtidig som hun bruker pc-musklene. Det gjør slik at hun i noen stillinger kan klare å få han til å komme helt uten støting. Det gir en sakte oppbygging av orgasmen og ofte en veldig intens orgasme for ham.

  • Graviditet (og ikke bare fødsel, så selv keisersnitt er ikke nok) påvirker bekkenmusklaturen og gjør slik at hun kan føles mindre trang nedentil. Dette kan trenes opp - hun som har verdensrekorden i sterkeste vagina har født flere barn!

  • Aldring medfører tap av muskelmasse, også nedentil. Derfor må også denne muskelmassen vedlikeholdes skal hun få best mulig ut av sexen.

På kurs i kvinnelig seksualitet lærer du om hvordan hun kan bli trangere, slik at hun kan kjenne mer og ha lettere for å komme under samleie. Og ikke minst: Du lærer om vaginamelking, som er når hun virkelig vet hva hun gjør og kan melke penis når han er inne i henne, uten å trenge å støte i det hele tatt. Svært få kvinner klarer akkurat det - og de som kan det, blir aldri glemt.