Passer noe av dette på deg?

 • Du er nysgjerrig på hvordan du kan mestre seksuelle ferdigheter som få kjenner til, men som vil åpne en helt ny seksuell verden - for både deg og partneren din.

 • Du er nysgjerrig på hva som egentlig er mulig å få til på det seksuelle området.

 • Du har lyst å få til alle fenomener man kan få til innen tantrisk sex - men du vil ha en mer effektiv metode og tenker at livet er for kort for tantrisk sex.

 • Du har lyst å lære ferdigheter som vil gjøre deg umistelig for en eventuell (sex)partner og øke din seksuelle selvtillit.

 • Du ønsker tilnærmet uendelig med seksuelle variasjonsmuligheter, slik at sex aldri blir kjedelig eller mister gnisten.

 • Du ønsker en rask og effektiv måte å få lyst på sex på - eller en måte å få partneren din i humør umiddelbart.

 • Du synes seksuell lek er spennende, og ønsker å lære hvordan du kan få rollespill og fantasier til å oppleves som fullstendig virkelige

 • Du er nysgjerrig på det høyeste nivået innenfor seksuell mestring, og har lyst på en steg-for-steg-metode som gir deg unike, seksuelle ferdigheter. .

Hva er erotisk hypnose?

Forskere har dokumentert at hjernebølgene våre endrer seg når vi er i en hypnotisk tilstand, og har dermed konkludert med at hypnose er en slags tredje bevissthetstilstand: Du verken sover eller er våken, men du er i en tilstand hvor du i stedet kan kommunisere med og få budskap gjennom til underbevisstheten. Det er denne delen av deg som styrer prosesser i kroppen som ellers er underlagt det autonome nervesystemet, som vi ellers ikke har bevisst kontroll over. Dette nervesystemet styrer blant annet kåthetsfølelse, ereksjon, sexlyst, orgasme og seksuell respons. Erotisk hypnose vil dermed si hypnose brukt til erotiske formål.

Hvordan kan man få til orgasme på kommando?

80% av oss har opplevd å få orgasme i søvne. Kanskje har du dermed selv erfart hvordan hjernen er det viktigste erogene organet, og at fysisk stimulering ikke er nødvendig for å oppleve gode kroppslige fornemmelser?

Har du opplevd å bli i dårlig eller godt humør bare av at en bestemt person kommer inn i rommet? Da har du selv erfart hvordan en trigger (personen) kan utløse en følelse. Denne mekanismen, hvor triggere kan utløse følelse, utnytter vi i erotisk hypnose, fordi slike koblinger er mye enklere å sette i en hypnotisk tilstand. Det er grunnen til at vi kan fremkalle følelser som orgasme eller kåthet i transe og koble det til en valgfri trigger, og så enkelt utløse følelsen i våken tilstand, helt uten at transe er nødvendig. Som erotisk hypnotisør lærer du blant annet hvordan du kan sette slike koblinger for å for eksempel fremkalle orgasme eller kåthetsfølelse, samt hvordan du kan ta dette med over i sexen for å gjøre den enda bedre.

Bli erotisk hypnotisør på en dag

Digital opplæring, tilgjengelig fra hvor som helst

Hypnose er et stort felt, men heldigvis trenger du ikke lære alt for å kunne utføre et avgrenset felt som erotisk hypnose på en trygg og forsvarlig måte. I løpet av dette kurset lærer du det teoretiske grunnlaget for hypnose, slik du lærer under en ordinær, grunnleggende hypnoseutdanning for å komme i gang. Samtidig får du med deg de praktiske verktøyene for å utføre erotisk hypnose, steg-for-steg. Slik kan du være i gang allerede samme dag. Opplæringen tar vanligvis rundt 5-6 timer, avhengig av spørsmål fra deltakerne og behov for pauser underveis.

Hva kan du bruke erotisk hypnose til?

I utgangspunktet er det bare kreativiteten som setter begrensninger, men her er et lite utvalg på hva du kan bruke erotisk hypnose til

 • Kåthetsknapper: Hypnose lar deg styre prosesser i kroppen til partneren som ellers er utenfor bevisst kontroll, som for eksempel orgasme og kåthet. Det vil si at du kan fremkalle orgasme og sexlyst på en lang rekke nye måter, både i og utenfor transe.

 • Orgasmekontroll og orgasmeintensivering: Du kan bestemme når, hvordan og hvor lenge en partner skal få lov å komme.

 • Juster fysisk følsomhet opp og ned etter behov. Sliter du med å komme, eller er du for følsom slik at det gjør vondt? Dette kan du enkelt justere med erotisk hypnose, slik at dere kan ha det enda bedre sammen.

 • Du kan få partneren til å få orgasme av en berøring, et ord eller et knips, både i og utenfor transe. Orgasme eller intens kåthet av en enkel berøring som kun du og partneren kjenner til? Ja takk!

 • Et effektivt verktøy for å likevel kunne ha god sex sammen, selv hvis du eller partner av ulike grunner ikke kan ha vanlig fysisk sex (funksjonshemminger, ereksjonsvansker, vaginisme, etc).

 • Muligheter for å gi partneren, uansett kjønn, gjentatte orgasmer, uten tap av sexlyst eller nedetid mellom hver gang

 • Få fantasier og rollespill til å føles fullstendig virkelige, slik at partnerens kropp reagerer som om situasjonen faktisk var virkelig.

 • Programmer partneren din for intense seksuelle opplevelser og følelser: Sex med en partner som kan få gjentatte orgasmer av "uskyldige" berøringer blir langt bedre for dere begge to.

Live digital kursopplæring vil gi deg:

De fleste mestrer erotisk hypnose allerede samme dag

 • Effektive verktøy for erotisk hypnose

  Vi gir deg en skriftlig "oppskrift" på hvordan du får noen ned og opp igjen av transe, samt på hvordan du gjennomfører en erotisk fantasihypnose på en effektiv måte. Oppskriftene er kvalitetssikret av psykolog og master hypnoterapeut hos oss, slik at du kan gå inn i rollen som erotisk hypnotisør med selvsikkerhet og trygghet.

 • Sjekklister for trygg gjennomføring

  Du får med deg sjekklister for utføringen av selve hypnosen og den erotiske hypnosen: Slik er du sikker på at alle forhåndsregler er tatt og på at du gjør alt riktig, til riktig tid. Det gjør det enkelt å lære seg, og de fleste får til å gi sin partner orgasme uten berøring, samt alt det andre du kan få til med erotisk hypnose, allerede samme kveld.

 • Arbeidshefte med steg-for-steg fremgangsmåte

  Du lærer alt du trenger for å utføre erotisk hypnose i løpet av kurset. Vi har samlet det du trenger å vite i arbeidsheftet ditt, som du kan ha foran deg når du hypnotiserer helt til du klarer det av deg selv. Du får også med deg slidene som brukes på kurset i ettertid, for enkel repetisjon senere.

En liten gruppe på maks 8 deltakere: Lørdag 26. mars 2022 klokka 12. Live på nett (gjennom zoom)

 • 2.999,00 kr

  Introduksjonstilbud: Spar 1000 kr. Meld deg på før det er fullt!

  Påmelding

Hvorfor kjøres dette kurset kun LIVE, enten individuelt eller i små grupper på maks 8 deltakere?

Vi hos avansertseksualitet.no vil være sikker på at du lærer deg alt du trenger å vite, steg for steg. At du våger å stille spørsmål på alle tidspunkt underveis i kurset, slik at ingenting er uklart. Det er også viktig å sikre at du er personlig skikket til å utføre hypnose og at du kan håndtere de få fallgruvene som finnes. Og ikke minst vil vi være sikre på at du kan alt du trenger å kunne for å kunne utføre hypnose på en trygg, selvsikker og effektiv måte. Foreløbig kjøres derfor kurset kun LIVE, enten i små grupper eller en-til-en på bestilling.