Kan du forestille deg hvor mye bedre sexlivet ditt og selvtilliten din blir når du blir erotisk hypnotisør og mestrer dette?

Erotisk hypnose er ikke bare for lek og moro: Det gir også muligheten for fantastisk sex og seksuell tilfredsstillelse også hvis kroppen skulle svikte og ikke tillate vanlig sex (ereksjonsvansker, funksjonshemminger, vaginisme, etc). Men, du får også med deg følgende ferdigheter:

 • Orgasmer og kåthetsfølelse på kommando

  Du kan få partneren til å få orgasme eller bli kåt av en berøring, et ord eller et knips, både i og utenfor transe. Orgasme eller intens kåthet av en enkel berøring som kun du og partneren kjenner til? Ja takk!

 • Gi partneren tilfredsstillelse på unike måter:

  Du kan gjøre slik at en bestemt berøring utløser en g-punktsorgasme, en berøring av brystene kan utløse klitorisorgasme, osv. Sex med en partner som kan få gjentatte orgasmer av "uskyldige" berøringer blir langt bedre for dere begge to. Forspillet blir jo mer spennende når man får en fullkroppsorgasme av f.eks. å bli kysset bak øreflippen!

 • Juster følsomheten opp og ned etter behov

  Sliter du med å komme, eller er du for følsom slik at det gjør vondt? Dette kan du enkelt justere med erotisk hypnose, slik at dere kan ha det enda bedre sammen.

 • Orgasmekontroll og orgasmeintensivering:

  Alt dette vil si at du kan bestemme når, hvordan og hvor lenge en partner skal få lov å komme. Hvis du har preferanser innenfor BDSM er erotisk hypnose et fantastisk verktøy som virkelig kan ta ting til nye høyder. Vi har mange innenfor dette miljøet i Norge som har mestret erotisk hypnose etter kurs hos oss.

 • Gi og opplev multiorgasmer, fullkroppsorgasmer og langvarige orgasmer - når du vil

  Ved hypnose får du også muligheter for å gi partneren, uansett kjønn, gjentatte orgasmer, uten tap av sexlyst eller nedetid mellom hver gang. Du kan også utvide orgasmen til å omfatte hele kroppen og utvide varigheten på orgasmen.

 • Gjør rollespill og fantasier betydelig mer levende

  Erotisk hypnose kan få fantasier og rollespill til å føles fullstendig virkelige, slik at partnerens kropp reagerer som om situasjonen faktisk var virkelig. Du kan også ha sex i en hypnotisk tilstand, hvor kun kreativiteten setter begrensninger på hva du kan oppleve.

Hva er erotisk hypnose?

Forskere har vist at hjernebølgene våre endrer seg når vi er i hypnose, og har konkludert med at hypnose er en tredje bevissthetstilstand: Du verken sover eller er våken, men du er i en tilstand hvor du i stedet kan kommunisere med og få budskap gjennom til underbevisstheten. Det er denne delen av deg som styrer prosesser i kroppen som ellers er underlagt det autonome nervesystemet, som vi ellers ikke har bevisst kontroll over. Dette nervesystemet styrer blant annet kåthetsfølelse, ereksjon, sexlyst, orgasme og seksuell respons. Erotisk hypnose vil dermed si hypnose brukt til erotiske formål.

Erotisk hypnose: Seksuell mestring på øverste nivå

80% av oss har opplevd å få orgasme i søvne. Kanskje har du dermed selv erfart hvordan hjernen er det viktigste erogene organet, og at fysisk stimulering ikke er nødvendig for å oppleve gode kroppslige fornemmelser? Med erotisk hypnose er det enkelt å styre automatiserte prosesser i kroppen som kåthetsfølelse, orgasme og hvor fysisk følsom man skal være for berøring. Dette gjør at du kan få til de høyeste nivåene av seksuell tilfredsstillelse når du mestrer erotisk hypnose.

Live digital kursopplæring vil gi deg:

De fleste mestrer erotisk hypnose allerede samme dag

 • Effektive verktøy for erotisk hypnose

  Vi gir deg en skriftlig "oppskrift" på hvordan du får noen ned og opp igjen av transe, samt på hvordan du gjennomfører en erotisk fantasihypnose på en effektiv måte. Oppskriftene er kvalitetssikret av psykolog og master hypnoterapeut hos oss, slik at du kan gå inn i rollen som erotisk hypnotisør med selvsikkerhet og trygghet.

 • Arbeidshefte med steg-for-steg fremgangsmåte og lydinnspilling av hele kurset

  Du lærer alt du trenger for å utføre erotisk hypnose i løpet av kurset. Vi har samlet det du trenger å vite i arbeidsheftet ditt, som du kan ha foran deg når du hypnotiserer helt til du klarer det av deg selv. Du får også med deg slidene som brukes på kurset i ettertid, for enkel repetisjon senere. Om ønskelig får du også med deg en lydinnspilling av kurset, slik at du kan repetere hele kurset igjen ved behov.

 • Sjekklister for trygg gjennomføring

  Du får med deg sjekklister for utføringen av selve hypnosen og den erotiske hypnosen: Slik er du sikker på at alle forhåndsregler er tatt og på at du gjør alt riktig, til riktig tid. Det gjør det enkelt å lære seg, og de fleste får til å gi sin partner orgasme uten berøring, samt alt det andre du kan få til med erotisk hypnose, allerede samme kveld.

Bli erotisk hypnotisør i løpet av et komplett, nettbasert dagskurs

Hypnose er et stort felt, men heldigvis trenger du ikke lære alt for å kunne utføre et avgrenset felt som erotisk hypnose på en trygg og forsvarlig måte. I løpet av dette kurset lærer du det teoretiske grunnlaget for hypnose, slik du lærer under en ordinær, grunnleggende hypnoseutdanning for å komme i gang. Samtidig får du med deg de praktiske verktøyene for å utføre erotisk hypnose, steg-for-steg. Slik kan du være i gang allerede samme dag. Opplæringen tar vanligvis rundt 5-6 timer, avhengig av spørsmål fra deg som deltaker og behov for pauser underveis.

Få opplæring en-til-en av master hypnoterapeut og psykolog Lillian Rydning


Foredragsholder og kursutvikler for avansertseksualitet.no er psykolog Lillian Rydning. Hun ble utdannet fra Universitetet i Oslo i 2012 og har hatt fokus på behandling av seksuelle vanskeligheter som privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem i Norsk psykologforening og følger de etiske prinsippene for nordiske psykologer. Det vil si at vi har taushetsplikt om din deltakelse på kurs hos oss, og all informasjon behandles konfidensielt.

Hun er også en etterspurt foredragsholder og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner. Hun foreleser på kurset kvinnelig seksualitet og har i tillegg utviklet behandlingsprogrammet mot for tidlig utløsning, som også er tilgjengelig hos oss.