Første steg: Få leken inn i sexlivet for å motvirke ereksjonsvanskene

Når man prøver å lage barn, blir ofte sexlivet preget av logistikk og rutine. Det reduserer dopamin, som er nettopp det som trengs for å få gode ereksjoner. Derfor er det viktig å gå aktivt inn for å gjøre sexen spennende og variert i denne fasen. Nye ting og variasjon trigger nemlig dopamin, som igjen er linket til bedre ereksjoner.

Fast track til et mer lekent sexliv

Skal du ta vare på sexlivet i denne fasen, holder det ikke å bare fokusere på ha sex til riktig tid. I stedet må man også sørge for at sexen er forlokkende og fokusert på at dere begge skal ha det godt sammen. Hvis du ønsker å spare tid, energi og krefter i denne fasen, anbefaler vi at dere tar kurs i kvinnelig og/eller mannlig seksualitet. Modulene passer fint til lekne dater med hverandre, hvor dere får inspirasjon til nye ting dere kan prøve ut sammen. Når lek og moro kommer mer i fokus, opplever mange betydelig bedring av ereksjonsvanskene.

Andre steg: Motvirk psykologiske faktorer som kan ødelegge for ereksjonen

Hvis det ikke er tilstrekkelig å gjøre sexlivet mer lekent, er det vanligvis fordi psykologiske faktorer hindrer ereksjonen. For mange blir babylagingen fort til en kilde til prestasjonsangst, som så knerter ereksjonene. Andre opplever at de mister ereksjonen på grunn av en av de andre mer ukjente, men vel så vanlige mekanismene som tar livet av ereksjonen.

Nøkkelen til gode ereksjoner er kunnskap om hvordan ereksjoner faktisk fungerer.

Nøkkelen til pålitelige ereksjoner, uten å være avhengig av potensielt skadelige medisiner med bivirkninger, er kunnskapen du får gjennom systemet for bedre ereksjoner. Det systemet syr sammen psykiske og fysiske faktorer som påvirker ereksjonen din, slik at du kan få en ereksjon du kan stole på. Dette systemet får du kun på kurs i ereksjonsmestring.

De fleste får ereksjonsevnen tilbake i løpet av 4-8 uker gjennom et unikt, anonymt nettbasert behandlingstilbud:

Systemet for pålitelige ereksjoner kombinerer sexologisk og psykologisk kunnskap på måte du ikke finner andre steder. Slik kan du få tilbake den seksuelle selvtilliten og tryggheten på at ereksjonen fungerer når du ønsker det.

 • En unik kombinasjon du kun får på nett hos oss

  De fleste sexologer kan ikke nok om de psykologiske faktorene som ligger bak prestasjonsangst og andre vansker med ereksjonen. Det gjør at ikke alle kommer i mål. Samtidig mangler mange psykologer de sexologiske verktøyene som gir bedring. Kurset hos oss er unikt fordi behandlingsprogrammet er utviklet av psykolog som er spesialisert innenfor sexologi. Dermed får du det beste fra to verdener.

 • Hvorfor fungerer dette behandlingstilbudet så godt?

  Vi baserer kurset på sexologiske øvelser som er dokumentert effektive gjennom forskning, for å øke sannsynligheten for at du får best mulig resultat. I tillegg får du med deg psykologiske teknikker for å endre angst og andre faktorer som skaper ereksjonsvansker. Dette kombineres med klinisk erfaring fra behandling av hundrevis av menn med ereksjonsvansker. Gjennom å ta tak i de dypere årsakene til problemet ved å kombienere det som beviselig fungerer fra både sexologi og psykologi, maksimeres sannsynligheten for bedring.

 • Anonymt, trygt og dokumentert effektivt

  Vi ønsker at god behandling skal være tilgjengelig for alle, uten at skam kommer i veien. Derfor kan du registrere deg og komme i gang helt anonymt hvis du ønsker det. Ved spørsmål kan du ta kontakt med oss og få svar fra våre behandlere. Forskning viser at effekten av nettbasert behandling med støtte på veien tilsvarer ansikt-til-ansikt-terapi.

Dag Eian er forfatter og banebrytende innenfor mannlig seksualitet. Men, det har ikke alltid vært slik. På et tidspunkt var han klar for å legge sexlivet på hylla. Gjennom blant annet prinsippene du lærer på kurset i ereksjonsmestring har han gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om. I 2012 ble Eian medforeleser på kurset i mannlig seksualitet, hvor han har hjulpet mange par til bedre sex. Han er nå en av mange som har fått hjelp til å overvinne seksuelle vansker gjennom prinsippene du lærer på kurs i ereksjonsmestring.

Har du mislykkes tidligere? Det er faktisk en veldig god grunn til det - og det er ikke din feil.

Veien til god ereksjon består av å få på plass en rekke ulike puslespillbiter. Det er først når alle er på plass, at ereksjonen fungerer godt. I media og andre steder får du kun deler av bildet, og hvis en brikke mangler, vil ereksjonen heller ikke fungere tilstrekkelig godt. Mange trenger derfor nettopp den unike kombinasjonen av psykologiske og sexologiske verktøy som du får på kurs hos oss for å få det bedre.

Noen har et større puslespill å få orden på enn andre. Det er derfor medisiner fungerer for noen, men ikke for alle. Medisiner kan være risikabelt når man prøver å få barn. Man kan redusere risikoen for komplikasjoner og fødselsskader om begge bruker så lite medisiner som mulig. Vi gir deg derfor alle brikkene i puslespillet ditt ved å kombinere psykologi og sexologi, slik at du faktisk kan komme i mål UTEN at du trenger medisiner.

Kursene er utviklet av psykolog Lillian Rydning med faglig fordypning innenfor behandling av seksuelle vanskeligheter

Psykolog og parterapeut Rydning ble utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 2012. Hun har arbeidet mye med behandling av seksuelle vanskeligheter og parterapi som privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem i Norsk psykologforening og følger de etiske prinsippene for nordiske psykologer. Som psykolog (som er en beskyttet tittel i Norge) har man taushetsplikt. Hun har også skrevet bestselgeren Sex gode grunner.

Å la være å ta handling, kommer også med en pris

Ereksjonsvansker som varer over tid, har en tendens til å bli verre: For hver gang penis ikke fungerer får du mer og mer beviser for at penis ikke fungerer. Derfor haster det å ta tak i ereksjonsvanskene. Selv ved fysiske årsaker til ereksjonsvansker kan psykiske årsaker komme på toppen om du venter. Du kan snu selv ereksjonsvansker som har vart over tid, men det går raskere jo før du tar tak i det. Mange risikerer også forholdet, selvfølelsen og sexlivet av å vente.

Du har nå sett hvordan vi bruker dokumentert effektive metoder, hvordan vårt tilbud er noe annet enn det du har prøvd før og hvordan mange menn før deg har fått hjelp. Det er nå på tide med en avgjørelse. I praksis har du nå tre valg, og vi støtter deg 100% uansett hva du velger å gjøre:

 • Du kan velge å gjøre ingenting, og ta sjansen på at vanskene ikke blir verre. Du tar også samtidig sjansen på familiedrømmen og på at forholdet holder.

 • Du kan lære deg alt om ereksjonsvansker og psykologi på egen hånd. Det er over 17 års erfaring som er pakket inn i dette kurset. Hvis du velger dette heier vi veldig på deg!

 • Du kan la oss ta deg dit. Hvis du ønsker å fly til målet i stedet for å lære deg ting selv og dermed halte deg avgårde, er vi riktig for deg.