Hva er erotisk hypnose?

Forskere har vist at hjernebølgene våre endrer seg når vi er i hypnose, og har konkludert med at hypnose er en tredje bevissthetstilstand: Du verken sover eller er våken, men du er i en tilstand hvor du i stedet kan kommunisere med og få budskap gjennom til underbevisstheten. Det er denne delen av deg som styrer prosesser i kroppen som ellers er underlagt det autonome nervesystemet, som vi ellers ikke har bevisst kontroll over. Dette nervesystemet styrer blant annet kåthetsfølelse, ereksjon, sexlyst, orgasme og seksuell respons. Erotisk hypnose vil dermed si hypnose brukt til erotiske formål.

Erotisk hypnose gir deg seksuell mestring på øverste nivå - gjør deg selv uerstattelig som sexpartner

Har du opplevd å bli i dårlig eller godt humør bare av at en bestemt person kommer inn i rommet? Da har du selv erfart hvordan en trigger (personen) kan utløse en følelse. Denne mekanismen, hvor triggere kan utløse følelse, utnytter vi i erotisk hypnose, fordi slike koblinger er mye enklere å sette i en hypnotisk tilstand. Når koblingen først er satt på det ubevisste planet, kan du fremkalle følelsen (kåthetsfølelsen, orgasmen) ved å aktivere triggeren som du bestemmer hva skal være. Da vil den virke også i våken tilstand. Som erotisk hypnotisør lærer du blant annet hvordan du kan sette slike koblinger, samt hvordan du kan gjøre sexen enda bedre gjennom alle måtene du kan bruke erotisk hypnose på.

Hva kan du bruke erotisk hypnose til?

Erotisk hypnose er ikke bare for lek og moro: Det gir også muligheten for fantastisk sex og seksuell tilfredsstillelse også hvis kroppen skulle svikte og ikke tillate vanlig sex (ereksjonsvansker, funksjonshemminger, vaginisme, etc). Men, du får også med deg følgende ferdigheter:

 • Orgasmer og kåthetsfølelse på kommando

  Du kan få partneren til å få orgasme eller bli kåt av en berøring, et ord eller et knips, både i og utenfor transe. Orgasme eller intens kåthet av en enkel berøring som kun du og partneren kjenner til? Ja takk!

 • Gi partneren tilfredsstillelse på unike måter:

  Du kan gjøre slik at en bestemt berøring utløser en g-punktsorgasme, en berøring av brystene kan utløse klitorisorgasme, osv. Sex med en partner som kan få gjentatte orgasmer av "uskyldige" berøringer blir langt bedre for dere begge to. Forspillet blir jo mer spennende når man får en fullkroppsorgasme av f.eks. å bli kysset bak øreflippen!

 • Juster følsomheten opp og ned etter behov

  Sliter du med å komme, eller er du for følsom slik at det gjør vondt? Dette kan du enkelt justere med erotisk hypnose, slik at dere kan ha det enda bedre sammen.

 • Orgasmekontroll og orgasmeintensivering:

  Alt dette vil si at du kan bestemme når, hvordan og hvor lenge en partner skal få lov å komme. Hvis du har preferanser innenfor BDSM er erotisk hypnose et fantastisk verktøy som virkelig kan ta ting til nye høyder. Vi har mange innenfor dette miljøet i Norge som har mestret erotisk hypnose etter kurs hos oss.

 • Gi og opplev multiorgasmer, fullkroppsorgasmer og langvarige orgasmer - når du vil

  Ved hypnose får du også muligheter for å gi partneren, uansett kjønn, gjentatte orgasmer, uten tap av sexlyst eller nedetid mellom hver gang. Du kan også utvide orgasmen til å omfatte hele kroppen og utvide varigheten på orgasmen.

 • Gjør rollespill og fantasier betydelig mer levende

  Erotisk hypnose kan få fantasier og rollespill til å føles fullstendig virkelige, slik at partnerens kropp reagerer som om situasjonen faktisk var virkelig. Du kan også ha sex i en hypnotisk tilstand, hvor kun kreativiteten setter begrensninger på hva du kan oppleve.

Erotisk hypnose passer for deg hvis du kjenner deg igjen i noe av dette:

 • Du er nysgjerrig på hvordan du kan mestre seksuelle ferdigheter som få kjenner til, men som vil åpne en helt ny seksuell verden - for både deg og partneren din.

 • Du er nysgjerrig på hva som egentlig er mulig å få til på det seksuelle området.

 • Du har lyst å få til alle fenomener man kan få til innen tantrisk sex - men du vil ha en mer effektiv metode for å oppnå det samme. Eller kanskje vil du bare ha noe ekstra gøy i tillegg til tantrisk sex?

 • Du har lyst å lære ferdigheter som vil gjøre deg umistelig for en eventuell (sex)partner og øke din seksuelle selvtillit.

 • Du ønsker tilnærmet uendelig med seksuelle variasjonsmuligheter, slik at sex aldri blir kjedelig eller mister gnisten.

 • Du ønsker en rask og effektiv måte å få lyst på sex på - eller en måte å få partneren din i humør umiddelbart.

 • Du synes seksuell lek er spennende, og ønsker å lære hvordan du kan få rollespill og fantasier til å oppleves som fullstendig virkelige

 • Du er nysgjerrig på det høyeste nivået innenfor seksuell mestring, og har lyst på en steg-for-steg-metode som gir deg unike, seksuelle ferdigheter. .

Bli erotisk hypnotisør på 5-6 timer

Hypnose er et stort felt, men heldigvis trenger du ikke lære alt for å kunne utføre et avgrenset felt som erotisk hypnose på en trygg og forsvarlig måte. Samtidig får du med deg de praktiske verktøyene for å utføre erotisk hypnose, steg-for-steg. Slik kan du være i gang allerede samme dag. Opplæringen tar vanligvis rundt 5-6 timer, avhengig av spørsmål fra deg som deltaker og behov for pauser underveis. Les mer om vår en-til-en nettbaserte utdanning i erotisk hypnose under.