Få tilbake selvtilliten på soverommet: Dette kurset vil gi deg blant annet...

 • Mindre angst under og tilknyttet sex: Å slippe å bli stresset og urolig for at ereksjonen svikter, gjør sex betydelig bedre.

 • Økt tilstedeværelse og bedre sex: Å kunne nyte sexen og være oppslukt av det som skjer, i stedet for bekymringer rundt ereksjonen, vil gjøre sexen betydelig bedre.

 • Mer spontan sex: Mange ønsker å kunne ha sex uten å måtte ta en pille først, og så vente på at den fungerer.

 • Mer pålitelige ereksjoner: Medisiner mot ereksjonsvansker fungerer ofte dårlig ved psykologiske årsaker til vanskene.

 • Økt selvfølelse: Når ereksjonene oppleves som pålitelige igjen, gjør det noe med hvordan du ser deg selv.

 • En tryggere partner og et bedre parforhold: Mange partnere tar ereksjonsvansker personlig, noe som kan skade forholdet.

 • Effekten du hadde hatt hos sexolog, til langt rimeligere pris. Sexologer koster vanligvis fra 1200 kr per time eller mer.

Ereksjonsvansker av psykologiske årsaker har god prognose

Det kan være virkelig tøft når penis ikke samarbeider. Mange kan bli engstelige eller få angstsymptomer bare av tanken på sex.

Andre ganger er kanskje mest frusterende og irriterende, fordi kanskje hadde man jo gledet seg til sexen som det ikke blir noe av. Kanskje merker du hvordan bekymringene rundt ereksjonen stjeler livsglede og livskvalitet, eller gjør slik at du får mest lyst å trekke deg unna sex. Det behøver imidlertid ikke være slik: De fleste kan få god nok ereksjonsevne til å trives med sexlivet sitt.

De fleste får ereksjonsevnen tilbake i løpet av 4-8 uker

 • Like god effekt som ansikt-til-ansikt hos sexolog

  Hos oss får du hjelp til å overvinne ereksjonsvanskene ved at vi adresserer de dypere årsakene til problemet. Du får også med deg øvelsene sexologer bruker for å motvirke prestasjonsangst. Dette gjør programmet like effektivt som ansikt-til-ansikt-behandling. Ved spørsmål kan du ta kontakt med oss og få svar fra våre behandlere.

 • Anonymt, trygt og effektivt

  Den delen av teamet hos avansertseksualitet.no som har tilgang til informasjon om kursdeltakere består kun av psykologer. Vi har taushetsplikt i følge loven, og ingen data om deg deles videre eller oppbevares utover det som er nødvendig for at du skal få tilgang på kurset. Du kan registrere deg og komme i gang anonymt hvis du ønsker det.

 • Dokumentert effektiv behandling basert på forskning

  Kurset er basert på dokumentert effektive sexologiske øvelser. I tillegg får du med deg teknikker fra kognitiv terapi for å endre angst og andre tankemønstre som skaper ereksjonsvansker. Dette kombineres med klinisk erfaring fra behandling av hundrevis av menn med ereksjonsvansker. Slik har du best mulig sjanse for bedring.

Konkrete øvelser gir bedring av ereksjonen - enten du er ung eller opp i årene, singel eller i parforhold

Et godt sexliv har ikke en aldersbegrensning

Enten du er ung eller gammel er det fint mulig å få ereksjonen på plass igjen. Eldre menn vil imidlertid noen ganger trenge flere fysiske hjelpemiddel for å få den på plass. Unikt hos oss er at også single menn kan få effektiv hjelp: Kurset inkluderer øvelser og et tilbud som egner seg like godt for single som deg som er i parforhold.

Nettkurs med konkrete verktøy for at du skal føle deg tryggere på ereksjonen din:

Kurset tilsvarer et komplett behandlingsløp hos sexolog for ereksjonsvansker

 • For deg som opplever prestasjonsangst og har psykiske årsaker bak ereksjonsvanskene

  Prestasjonsangst og angst er bare noen av flere mulige psykologiske årsaker bak ereksjonsvansker. En annen og svært vanlig årsak kan også ta med seg sexlysten og gi vansker med å få orgasme i tillegg. På kurset lærer du å identifisere og overvinne de psykologiske årsakene som forårsaker vansker med ereksjonen din.

 • For deg som har situasjonsbaserte vansker med ereksjonen

  Mange sliter med ereksjonen hovedsaklig i starten av forhold eller med nye partnere. Andre sliter i forbindelse med kondombruk. Kurset går i dybden på hvordan du løser også slike utfordringer.

 • For deg med både psykiske og fysiske årsaker til ereksjonsvansker

  Ca 80% av menn med hovedsaklig fysiske årsaker til ereksjonsvanskene, opplever at psykiske årsaker som prestasjonsangst forverrer vanskene. Når vi fjerner de psykologiske faktorene som ofte kommer på toppen, vil ereksjonsevnen bedres.

Kurset er utviklet og ledes av psykolog Lillian Rydning

Foredragsholder på dette kurset psykolog Lillian Rydning. Hun er også en etterspurt foredragsholder og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner. Hun foreleser også på kurset kvinnelig seksualitet og har i tillegg utviklet behandlingsprogrammet mot for tidlig utløsning, som også er tilgjengelig hos oss.
Bilde av psykolog Lillian Rydning


Rydning ble utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 2012. Hun har arbeidet mye med behandling av seksuelle vanskeligheter og parterapi, samt blant annet angst, traumer og utbrenhet som privatpraktiserende psykolog. Hun har i tillegg arbeidet med sexologiske problemstillinger som blant annet foredragsholder hos avansertseksualitet.no siden 2009. Hun er medlem i Norsk psykologforening og følger de etiske prinsippene for nordiske psykologer. Som psykolog (som er en beskyttet tittel i Norge) har man taushetsplikt. 


Har du prøvd mye før, uten å komme i mål? Ereksjonsvansker skyldes vanligvis en kombinasjon av flere faktorer, som er grunnen til at man ofte må løse opp i flere ting samtidig for å få til varig bedring. Dette hjelper vi deg med, steg for steg, i dette nettbaserte behandlingskurset i videoformat.