I dette gratis minikurset lærer du mer om:

Dette introkurset er 100% gratis og uforpliktende: Det viktigste for oss er å hjelpe deg på veien til et bedre sexliv, uansett hvilken vei du velger å gå videre.

  • De tre forutsetningene som må være på plass for at du skal kunne kontrollere utløsningen.

  • De egentlige årsakene til at noen får problemer med utløsningen og hva sannsynligheten er for å få reell utløsningskontroll.

  • Hvorfor reell utløsningskontroll handler om å bestemme når du skal komme, uten å måtte gjøre teknikker eller ting underveis i sexen som distraherer deg fra de behagelige følelsene du kjenner i kroppen.

  • Hva som egentlig må til for å få kontroll over utløsningen, slik at du kan fokusere på å ha det godt når du har sex, i stedet for på å unngå å komme for tidlig

  • Hvorfor vanlige ting menn gjør for å holde ut lenger i senga virker mot sin hensikt og faktisk forverrer utløsningskontrollen på sikt

Kurset er utviklet av psykolog Lillian Rydning


Foredragsholder og kursutvikler for avansertseksualitet.no er psykolog Lillian Rydning. Hun ble utdannet fra Universitetet i Oslo i 2012 og har hatt fokus på behandling av seksuelle vanskeligheter som privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem i Norsk psykologforening og følger de etiske prinsippene for nordiske psykologer. Det vil si at vi har taushetsplikt om din deltakelse på kurs hos oss, og all informasjon behandles konfidensielt.

Hun er også en etterspurt foredragsholder og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner. Hun foreleser på kurset kvinnelig seksualitet og har i tillegg utviklet behandlingsprogrammet mot for tidlig utløsning.